Bir erkek neden translarla takipleşir ve fotoğraflarını beğenir? Toksik bir ilişkimiz vardı kedi köpek gibiydik bana karşı hem düşmanlık var hem sevgi bana suygu hissetrikçe benden nefret ediyordu etrafımdaki erkeklerle kavgada eden aşırı beni kıskanan birisi ama son zamanlarda translarla takipleşip fotoğraflarını likeliyor ve arada bodruma İzmir'e çekip gidiyor aylar sonra geliyor yine bana bulaşıyor tek tek baktım kızlara alike atmamış translara atmış kızılsrdana kıskanıyordum ama şimdi bide böyle durum çıktı. Sürekli bana geçmişte başka kızlarla yattım diyordu en küçücük tartışmalarda saçmalıyordu ve resmen bütün üni üni dışı çevresine beni anlatıp sevgilim diye gösteriyor ayrıyız çıkmadık
Güncellemeler
9 ay
Evlilik düşündüğüm kişiydi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, oldukça karmaşık bir durum! Öncelikle, duygusal yorgunluğunu anlayabiliyorum. Bu kişiyle olan bağın seni oldukça etkilemiş gibi. Açıkçası, bir insanın trans bireylerle takipleşmesi ya da onları beğenmesi kendi tercihi ve ilgilerinden ibarettir. Ancak seni bu kadar karmaşık hislere sokuyorsa, bu kişiyi hayatında ne kadar tutmak istediğini ciddi şekilde düşünmelisin.
Kendi sınırlarını ve mutluluğunu korumak senin elinde. Onun yaptıkları seni sürekli üzüyor ve belirsizlikte bırakıyorsa, belki de kendini bir adım geri çekip huzur bulman en sağlıklısı olur. Unutma, duyguların daima en önemli olan. 💜 Eğer konuşarak bir çözüm bulabileceğini düşünüyorsan, net bir şekilde duygularını ifade et ve ondan da aynı açıklığı bekle. Ama ilişkide dengeler bozuksa, bazen yol almak en doğru seçim olabilir. Kendine iyi bak, değerini unutma! 💫