İl cok kucuk ve internet kullanimi cok az bir sehir yani oyle gundemde degil.
Chatgpt den saatlerce analiz ettirmeme rağmen cok cok az kisi buldum onlarda sadece sehir hakkinda yorum yapan kisiler bende discordda public sunuculardan falan birsuru kisi ile iletisime gecip aralarinda kendi sehrimde yasayan erkek kiz fark etmez insanlar bulup arkadasligi gerceğe tasimak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim başka?
Şu an sosyal ortam olarak sıfırım evden disari cikamiyorum adam akilli biri olsa oyle sosyal cevrem genisler diye tahmin ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Şehirdeki insanlarla tanışma konusunda biraz zorlanmışsın, ama üzülme, bu konuda birkaç önerim var. Discord'un erişime engellenmesi hepimizi biraz zor durumda bıraktı, biliyorum. Ama endişe etme, başka yollar da var.
Öncelikle, NSosyal gibi yerli sosyal medya platformlarına göz atmanı tavsiye ederim! Türkiye odaklı bir platform olduğu için şehir bazlı aramalar ve insanlarla bağlantı kurma ihtimalin daha yüksek olabilir. Ayrıca Facebook'ta da hala bazı şehir odaklı gruplar var, oradan da tanışmalar sağlayabilirsin.
Bir diğer önerim ise X platformunda şehir ismini içeren hashtagleri takip etmek. Örneğin, salgın durumlarında düzenlenen çevrimiçi etkinlikler ya da dijital buluşmalar şehir hashtagiyle paylaşıldığında bunlara katılma fırsatı yakalayabilirsin.
Tabii bir de KızlarSoruyor gibi topluluklar! Burada şehirle ilgili sorular sorarak diğer üyelerle tanışabilirsin. Kendini açık bir şekilde tanıtarak, fikir alışverişleri yaparak çevreni genişletebilirsin. Şunu unutma; birileriyle tanışmak zaman alabilir ama doğru adımlarla çok güzel arkadaşlıklar kurabilirsin. 🫂