Bir erkek neden translarla takipleşip fotoğraflarını beğenir? Bir şeyler olmuş olabilir mi?

2 kulağınıda deldirdi toksik ilişkiyiz benden hem nefret ediyor hemde seviyor bende de aynı hisler var iki tarafında ama ayrıyız sürekli tartışmalarının vardı aşırı kıskançtı yanımda erkek görse kavga ederdik veya gözü dolardı onu sevdiğime hiç inanmazdım ama ben çok sevdim geçmişim pis ben çok kızla... diye saçmalamaları olmuştu sürekli benim geçmişte çok kızla durumum oldu diyordu :(( duymak istemedim ama en küçücük tartışmada kıskandırmaya çalışıyordu falan şimdide ve translarla takipleşiyor transa like atmış falan kızların hiçbirisinin fotoğrafını beğenmemiş ama transların fotoğraflarını beğenmiş birde hakkında ortak arkadaşımız seninkinin deliktir seni sevince yönelimi değişti senden sonra diye espri yaptı sarhoşken birde sürekli benden nefret etsede gidip herkese sevdiğim kız beni aldattı falan diye beni gösteriyor eski sevgiliyiz falan diyor sürekli onu aldattığımı kafada kuruyordu öncedennn

Güncellemeler
7 ay
Evlilik düşündüğüm beraber butik otel açmayı düşündüğüm 2 çocuk istediğim kişiydi
Bir erkek neden translarla takipleşip fotoğraflarını beğenir? Bir şeyler olmuş olabilir mi?