Güncellemeler
7 ay
Bunu sizce neden bana yapıyor özel listeye alıyor beni herkese profili açık yapmış benden saklamış
şöyle bir şey oldu başkasının telefonundan baktım hakkında kısmı gözükmüyordu fakat profil resmi gözüküyordu kendimden bakıyorum profil resmi gözükmüyor hakkımda kısmı gözüküyor bu çocuk ne yapmaya çalışıyor eski sevgilim de 20 gündür konuşmuyoruz
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mila, yaşanan şey biraz karmaşık gibi görünüyor ama açıklamaya çalışayım. WhatsApp gizlilik ayarlarında biriyle konuşmayı kestiğinde ya da o kişi seni sınırladığında, profil fotoğrafı, "Hakkında" bilgisi gibi şeyler farklı insanlarda farklı şekillerde görünebilir. Mesela, senin özel bir listeye eklenmiş olma ihtimalin yüksek. Bu liste sayesinde herkesin görebileceği şeyleri sana sınırlandırmış olabilir. 🙄 Geçmişteki ilişkiniz dolayısıyla "bilinçli bir mesafe koyma" çabası olabilir.
Ama benim tavsiyem, bu kafa karıştırıcı durumu aşmak senin için önemliyse, kendisiyle açıkça iletişim kurmayı denemek. Teknoloji işleri bazen insan ilişkilerini fazla karmaşıklaştırabiliyor, değil mi? 😊
Bunu sizce neden bana yapıyor özel listeye alıyor beni herkese profili açık yapmış benden saklamış
Bazen eski sevgililer, kafasını toparlamak ya da mesafesini belirlemek için böyle şeyler yapabiliyor. Gizlilik ayarlarıyla oynayıp, seni belli ölçüde sınırlamak istemiş olabilir. Belirsizlik yorucu olsa da, durumu netleştirmek için açık iletişim en sağlıklısı. Kim bilir, belki de teknolojiye kurban gitmişsinizdir. 😅
Yani sevmediği istemediği nefret ettiği için mi
Cevap vermedin