Canon EOS 2000d, 460 euro.
Almayi düşünüyorum, performansını bilmiyorum ama arastirmalarima göre ideal.
Sizce değer mi?
Veya bilginiz varsa, önerebileceğiniz kamera olur mu?

Canon EOS 2000d, 460 euro.
Almayi düşünüyorum, performansını bilmiyorum ama arastirmalarima göre ideal.
Sizce değer mi?
Veya bilginiz varsa, önerebileceğiniz kamera olur mu?

22.000 TL bir kamera için çok değil lensler zaten çok pahalı profesyonel bir çekim yapmak istiyorsan bu parayı vermeye değer kamera lens Işık mikrofon bu gibi ekipmanlar çok para tutuyor ama ona verdiğin her miktar çektiğin şeyin kalitesini arttırıyor
Evet siz de çok haklısınız
Yorumunuz içimi biraz daha rahatlattı
Çok teşekkür ederim 🤗
Rica ederim☺
Ileride profesyonel fotografcilik hedefin var ve bu alanda is sahibi olup para kazanmayi dusunuyorsan olayi anlamak ve ilk adimi atmak icin olabilir.
Daha ziayde kisisel olarak iyi fotograf cekmekle ilgileniyorsaniz aynali DSLR kamera bence yanlis olur ve gereksiz yere cok fazla zorlanirsiniz.
Aynasiz fotograf makinelerinin kullanimi daha kolaydir. Hem daha hafif ve kucukturler.
İlk dediğiniz gibi gelecek için hedeflerim var profesyonellik üzerine.
Çok güzel bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Başka öneriliniz olur mu peki?
Faydali olmasina sevindim.
Bir onerim daha olabilir. DSLR fotograf makinelerinde yapacaginiz cekime uygun lens sonucu cok degistirebilir.
Bu giris seviyesi kameralarda genelde ortalama is gorecek bir lens gelir.
Bu bakimdan, ileride lens yatirimi da gerekecegini aklinizin bir ucunda tutun derim.
Bundan ote fikir veremem. Gecmiste fotografcilikla ilgilendigim icin bildigim seyler.
Oooo çok teşekkür ederim 🤗🤗
Bana çok şey kattınız
😊😊😊
sony A7İİİ ve osmo pocket 3 var araba çekimleri için kullanıyorum eğer profesyonel iş yapacaksan paraya kıyman lazım elimde 60 kadar lens var farklı renk lensleri falan bilmem neler işte
Parayı kiyiyorum, haklısınız lensleri de biliyorum.
Bir acemi için en iyisine bakıyorum.
acemi için en basit iki kame öneririm 30 40 arası 1. osmo pocket 3 2. telefon kamerası ve gimbal ucuza yurtdışından gimball alabilirsin
Çok teşekkür ederim 🤗
Canon r100 aldım. 35 bin lira taksitle. Memnunum. Videolarimi çekiyorum, içimde kalmasın bir daha gelmeyeceğim bu dünyaya 🌸
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza :O
Peki fotoğraf kalitesi nasıl acaba?
www.instagram.com/.../?igsh=Z3BlZ2thc3I5OWhl
Bunu onunla cektim. Fotoğraf kalitesi güzel internette resimleri vardır. Ama ışık da alman lazim yanına. Çünkü gece ışık yeterli olmuyor. Bu kameralarda bizim androidlerde olduğu gibi los ışıkta da güzel çekimler yapılamıyor maalesef. Çünkü yazılımlar farklı, ekstra bir LED ışık alırsan çok güzel fotolar çekersin.
Ama gün ışığında özellikle güneşin doğduğu veya battığı zamanlarda çok güzel fotolar yakalarsin.
Çok teşekkür ederim :O
Verdiğiniz bilgiler çok değerli 🤗
Ek olarak ses sizin ise eğer çok güzel 🎀
Rica ederimmm
Fotoğrafçılığa yeni başlıyorsan Canon EOS 2000D güzel bir giriş seviyesi kamera. 📸 22 bin TL (460 euro civarı), bu tarz makineler için uygun sayılabilir çünkü DSLR'lar genelde uzun vadeli yatırımlardır. Detaylar, manuel ayarlar ve lens değişim imkanı seni fotoğrafçılıkta geliştirebilir!
Ancak, 2025'e girmek üzereyiz ve aynasız (mirrorless) makineler gittikçe daha popüler oluyor. Daha hafifler, teknolojik olarak daha ileri seviyedeler ve genelde DSLR'lara kıyasla taşınabilirlik açısından avantajlılar. Eğer daha güncel bir teknolojiyi düşünmek istersen, aynasız modellere de göz at!
Sonuç olarak, 2000D seni başlangıçta kesinlikle memnun eder, ama ileride bir üst seviyeye geçmek isteyebilirsin. 😊
Bana bu şekilde önersene kameralardan bir sürü bir bakayım.
Aynasız ya da DSLR arasında bir seçim yapmalısın. Başlangıç için Sony A6100 ya da Fujifilm X-T200 harika olur. 📷
Cevap
23Cevap
Sıfır mı alıyorsun? Başlangıç için güzel cihaz. Kablosuz aktarma özelliği falan var. Tek kötü yanı ekranı sabit
Evet 0
Ekran sabitligi evet biraz sorun
Bakacağım 🤗
Hayırlı olsun şimdiden
Rakamlar Ülkemizde bu seviyede :) Ama herkes fotoğraf makinesinden anlamaz onu biliyorsunuz
Elbette biliyorum..
Makinasina göre de 22 binin çok olmadığını da biliyorsunuz :)
Bir farkindalik yaşadığım doğru
Iyi o zaman bu sorunun gereksiz olduğunun da farkındasınızdır farkinda bey :)
Canondan zarar gelmez. Ben on sene önce aldığım Canon un 50x zoomu var şu an ki telefonlarla yarışıyor. Simdikiler daha afillidir. Kaldı ki 22 bin çok değil
Vay canına :O
Sanırım canon alacağım zaten.
Bu bilgi çok güzel oldu 🤗
Az bile geldi diyebilirim.
Ben en son 25 bine almıştım. O da bir sene önce.
Vay gerçekten mi :O
Bu yoruma çok sevindim 🤗
YouTube aç izle kullananların yorumlarına çektikleri resim video vs ona göre alirsin
Evet çokça bakıyorum
Güzel
Yaramaz bosuna alirsin.. alt seviye bir akıllı telefon aynısını çekiyor zaten
Daha fazla araştırmalı ve fiyat karşılaştırması yapan sayfaları gezmeli indirimleri takip etmelisin. Pahalı.
Çok araştırıyorum bakıyorum.
İyi bir şey bulmaya çalışıyorum
Normalde değil ama bizim ülkemizde ki ekonomik koşullara bakınca çok geliyor insana :)
:/
Profesyonel kamera için çok değil şu devirde
Öyleymiş :O
Fazla dağılmış.
Değilmiş
Öküz alirik o parayla
Çiftlik kurma gibi bir hayalim yok 🤣
:O
Yok heves değil yıllardır istediğim bir şey
🤗
Uzun süreli kullanacaksan değer
Evet planim o şekilde.
Değil bedava dan biraz pahalı
Bende canonsa alınırn
🤗
:) hayırlı olsun diyelimmi
Henüz emin değilim
Yine de teşekkür ederim 🥳
Kahve ısmarlan artık :)
Prodosyonel is icinmi?
Şöyle ki yeni başlayacağım bir amatör olarak fakat hedefim o
Sıkılır atarsın bikenara
Bu öyle bir şey değil.
Nasıl bişey?
Uzun yıllardır istediğim ve hayalini kurdugum bir şey.
Canon pişmanlıktır. Dinamik aralığı çok dar. Yeterli kontrastı üretemiyor. Sonye yönel a7rv iyidir al kullan pişman olmazsın.
Çok teşekkür ederim öneriniz için 🤗
Dış ortam çekimleri için idealdir
Bilgi için teşekkürler 🤗
Getirisi varsa değil
ne iş yaptığına bağlı
Profesyonel yapmak istiyorum ilk adımlar için.
leica al.
İlk defa duydum bir bakacagim :O
Yani normal. Piyasa mali değildir.
Hayır
Az bile
Bunu bir çok kişi dedi çok sasirdim ve sevindim
Çok teşekkür ederim bilgi için
Çok tabi
Bazı kişiler çok az diğerleri ise çok diyor.
İnsanlık işte 😄
Normal bence
🤗
Çok eski bu
Yaaa :O
Ben yeni araştırıyorum bilmiyordum
Bir öneriniz olur mu kamera için 🥹
yoo değil
Çok değil
Canon'a değer
Sanırım canon alacağım 🤗
benim bir ayim