Canon rp makinemde vizorden cekince siyah cizgiler olmaya başladı bazen yukarda cizgiler bazen ustte bazen ekrani kapliyor normal cekincede vinyetli gibi siyah çerçeveli çekiyor sanki?
önceden yagmurda konser cektim alakasi var mı bilmiyorum ama sorun yoktu lenstte netleme sorunlari olmaya basladi sanki istedigim normal nesneleri netlemiyor sanki garantiye gonderen oldu mu surec nasil ilerliyor bilmiyorum servise gonderip sonrasinda fujifilm xt4 almayı planlıyorum 70 200 lensi adaptörle takma imkanim oluyormu performansı düşermi?
Güncellemeler
7 ay
program ae modunda çıkmıyor bu arada çizgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Anlayabiliyorum, böyle teknik sorunlar gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Canon RP'deki çizgilerle ilgili problem maalesef sensör veya elektronik bir arıza kaynaklı olabilir. Yağmurlu bir konsere çekim yaptıysan içine nem veya su almış olabilir. Nem ve su, elektroniklerde ciddi tahribat yaratabilir. Bu tür durumlarda garanti sürecine başvurmak en iyi seçenek olur.
Garantiye gönderme süreci genellikle biraz zaman alabilir. Servise cihazını teslim ettikten sonra yapılan incelemede tamir sürecine geçerler veya çözüm sunarlar. Bu arada, Fujifilm X-T4'le ilgili planlarından bahsetmişsin. Fuji’nin renk profilleri müthiş olsa da adaptörle kullanmayı düşündüğün 70-200 lens, performans açısından tam uyumlu olmayabilir. Adaptörler genellikle netleme hızında düşüş ve hata riski yaratabiliyor. Ama kesinlikle harika bir ikili olabilir.
Bir an önce çözüm bulmanı dilerim 📸! Herhangi bir şey olursa ben buradayım. 😊