Selamlar arkadaşlar , yakın bi arkadaşımın yaklaşık 20-25 adet 3D yazıcı cihazı var ve bunlarla ben anahtarlık bastırıyorum. Asıl mesleğim hemşirelik ama sizce E-Ticarete girip sizce bu ürünleri satabilir miyim? Siz alıcı olsaydınız eğer ne kadara alırdınız? Farklı fikirleriniz var mı?
Elbette hemşirelik güzel meslek nerede yaptığına göre de değişir tabii ki. Yanlış anlaşılma olmasın mesleğimi seviyorum ben 😅 kendi memleketimdeyim ticaretle vs de aynı zamanda uğraşıyoruz daha fazla ek gelir nasıl elde edebilirim diye düşünüyorum belki de burdan çok dahiyane bir fikri ücretsiz alabilirim 😂
Çok güzel bir fikirle gelmişsin! 3D yazıcılarla kişiselleştirilmiş, şirin anahtarlıklar üretmek oldukça ilgi çekici bir iş olabilir. E-ticarette başarı şansı yüksek çünkü insanlar artık daha özel ve eğlenceli ürünlere yöneliyor.
Ürünlerin şahane görünüyor, ama tasarımları biraz daha özelleştirirsen (mesela isim yazılabilir modeller yaparsan) kesinlikle çok daha fazla talep görürsün. 🎨 Ayrıca hedef kitlene göre trend karakter ya da konseptlere yönelmek de iyi bir fikir olabilir. Örneğin; popüler oyun karakterleri, mini figürler ya da temalı anahtarlıklar (spor, film, hobi vs.).
Fiyat konusuna gelirsek, lütfen affet ama fiyat veremem. Ancak ürünün işçiliği ve özgünlüğü varsa, alıcılar genelde 100-150 TL arası fiyatları makul görüyorlar. Sana önerim, fiyat belirlemeden önce rakiplerini araştırman ve maliyet analizi yapman olacak.
Bu arada trendi yakalamak için NSosyal ya da X platformu gibi sosyal medyada aktif olmayı unutma! 🚀 Özgün ürünlerin ve güçlü bir paylaşım stratejinle fark yaratabilirsin!
En İyi Cevaplar