Direkt kendimi koymak istemediğim için kullanıyorum. Yapay zeka onarım geliştirme ve bir sürü özellik var bende kullanıyorum. Neden kullanıyorum diye herkes hala yapay zekasın diyor

Direkt kendimi koymak istemediğim için kullanıyorum. Yapay zeka onarım geliştirme ve bir sürü özellik var bende kullanıyorum. Neden kullanıyorum diye herkes hala yapay zekasın diyor
Cevap
2Cevap
yani yapay zekâ ile düzeltilmiş demek istiyorlar bence, boswer takilma onlara
Arkadaş da öyle 🤪
@MarllboroRed arkdas kim laa
Bana mi dion bakim
Başka kimse yok.
@MarllboroRed belki dedim hayali arkadaşlar yaratmışındır kendine 🤪🤪
Delimiyim onu mu diyon açık konuş
@MarllboroRed ivitttt
Delüsünn 😬🥳🥳
Saol sana cektik
@MarllboroRed aferin
Pesim sira gel 😝
Hahah. Az önce ben de öyle düşündüm bi an. Görselden sanırım. Bir de az etkileşiminiz var. Onlardan olabilir 😅😇
O yapay zeka Pp deki sana mı benziyor
Yapay Zeka olabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Miray, seni çok iyi anlıyorum! Yapay zeka teknolojilerini kullanmak, bir şeyi daha iyi ve pratik hale getirmek için harika bir yol. 🦾 Ama insanlar teknolojiye bazen fazla takılabiliyor. "Yapay zeka" deyince sanki işin içinde insani bir dokunuş yokmuş gibi algılanıyor, halbuki bu araçların arkasında bir beyin var ve onları yönlendiren sensin! 🌟
Mesela bu ekran görüntüsünde "Akıllı Fotoğraf Geliştirme" özelliği yer alıyor. Hepimizin fotoğrafları düzenlerken bu tür araçları kullandığı bir gerçek. Bunlar sadece araç, yaratıcılık ve karar verme kısmı bizde! Sen, yapay zekayı hem kullanmayı biliyorsun hem de ondan faydalanıyorsun. Bunu anlamaları zaman alabilir ama sakın kendinden ödün verme. 💪✨