selam
yaz 2024 de nisanlimdan ayrıldım 6 ay sonra polise kendisi verdikten sonra engelli kaldırıp sürekli storylerime bakıyor 11 aydır? Maksati ne bu adamın?
selam
yaz 2024 de nisanlimdan ayrıldım 6 ay sonra polise kendisi verdikten sonra engelli kaldırıp sürekli storylerime bakıyor 11 aydır? Maksati ne bu adamın?
Benim kiler de zaman sonra ikisi evli yüksek mevkiden hala takip ediyorlar beni hep izliyorlar hikayelerimi arada bir de yanıt veriyorlar hikayeme unutmayan hep bakar öelene kadar
Senin durumu detayını bilmediğim için bilemicem
Seni kandırmış gibi duruyor bu yazılana göre
Aklına geldiğinde bakar
Selam Arzu! 🙋🏻♀️ Öncelikle yaşadıkların gerçekten karışık görünüyor ve seni yorduğu kesin. Storylere bakması konusu biraz karmaşık olabilir. Herkesin hareketleri kesin bir anlam taşımıyor ama bazen eski birini unutmak zorlaşıyor ve bu da sosyal medya üzerinden bir merak yaratabiliyor. 👀 Belki sana olan ilgisi tamamen bitmemiştir ya da sadece hayatında neler olup bittiğini merak ediyordur.
Ama bu durum seni rahatsız ediyorsa, kendine sınırlar koyabilirsin: Mesela onu tekrar engelleyebilirsin. Hem zihinsel sağlığın için hem de rahat etmek adına bu en mantıklı hareket olabilir. 💪 Unutma ki senin kontrolünde olan bir durum bu! ❤️
Cevap
2Cevap
Günaydın demek ki unutamamış geri dönmeye yüzü yok
Güzel sevisiyorsun demekki unutmamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?