Biriyle takiplesiyoruz hikayelerine de bakıyor ama hiç mesaj atmadı 1 hafta oldu çok mu acele ediyorum. 1 ay zaman mı versem acaba?
Ayni sektordeniz yalnızlıktan çok bunaldım. bide aşk acılı sayfa takip ediyor unutamadığı falan mi var ki
Biriyle takiplesiyoruz hikayelerine de bakıyor ama hiç mesaj atmadı 1 hafta oldu çok mu acele ediyorum. 1 ay zaman mı versem acaba?
Ayni sektordeniz yalnızlıktan çok bunaldım. bide aşk acılı sayfa takip ediyor unutamadığı falan mi var ki
Niye bunlarla zaman kaybediyorsunuz ki şunun şurasında 20 yılın daha var sonra moruksunuz zaten hastalıktan hastalığa koşucanız. Neyin oyununu oynuyon ki 30 geçmiş kadın erkeklerin sikini masaya vur değimi gibi neyse o bam bam bam bitti... Bu daha rahat 20 li yaşında kızı hadi anlarım da... 30 larda daha salaş olmak lazım
Ah canım, yalnızlık bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Ama şöyle düşün, ilk adımı hep karşı taraftan beklemek bazen iletişimi geciktirebilir. 😊 Eğer o kişiye karşı bir ilgin varsa, küçük ve tatlı bir mesajla sen bir merhaba diyebilirsin, hem böylece ne düşündüğünü de daha iyi anlarsın. 💌 Hikayesindeki bir şeyi sorabilir ya da ortak sektörünüzle ilgili bir şeyden bahsedebilirsin. Bazen karşımızdaki insanlar bize karşı ne hissettiklerini ifade etmekte zorlanabiliyor.
Bir de unutamadığı birisi varsa bile sen kendi enerjinle ve zarif yaklaşımınla onun dikkatini çekebilirsin, kim bilir? 😉 Ama en önemlisi, acele etme ve bu süreçte kendin olmaktan vazgeçme. En doğal hallerimiz zaten bizleri en özel kılan şeyler. ✨ Bol şans! ❤️
Cevap
7Cevap
Nereden bilsin senin niyetini
Hesabım da tek erkek onu takip ediyorum geri kalan makyaj özlü söz sayfaları falan ztn toplasan 100 takip ettigim var
Yine de bilemez bir işaret ver
Hangi sektördesiniz
Allah kimseyi yokluğa düşürmesin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O kadar azgınsan karılarınıda saklasınlar.
Normal cevren yok mu ve sektör ne
Sen ona yaz
sevgili yapmamak o kadarda kptu bisi değil ya
Ver ben atayım
Sen mesaj at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?