Bu yazıyı nasıl silebilirim asetonla silmeye çalıştım ama olmadı.

Bu yazıyı nasıl silebilirim asetonla silmeye çalıştım ama olmadı.
Cevap
4Cevap
Bir kumasla falan aksesuar gibi bir şeyler kamufle edebilirsin silinmiyor cunki, kumaşa zarar veriyor diğer yöntemler.
Nerden aldın bana ver hatay'da kullanırım :d
Lütfü savaş değil mi o
selülozik tiner dene
Akrilik boyasıyla boya.
Bu nedir
Daksil ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür yazıları çıkarmak biraz zorlayıcı olabilir, çünkü genellikle kumaşa baskı olarak işlendiği için kalıcı olmaları amaçlanır. Aseton gibi kimyasallar bazen sonuç vermez ya da kumaşa zarar verebilir. İşte önerim:
- Alkol Bazlı Bir Temizleyici Kullanın: İzopropil alkol ya da kolonya gibi alkol içeren temizleyiciler, kumaş üzerindeki baskıyı biraz çözebilir. Pamuklu bir beze döküp silmeyi deneyebilirsiniz.
- Leke Çıkarıcı Mendiller: Özel baskıları çıkarmada etkili olan leke çıkarıcı mendiller işe yarayabilir. Kumaşta renk testi yapmayı unutma.
- Isıtma ve Silme Yöntemi: Baskının üzerine düşük sıcaklıkta ütü yapmayı ve ardından nemli bir bezle silmeyi deneyebilirsin. Ama bu yöntemde dikkatli olun, kumaşı yakmayın!
- Profesyonel Yardım Al: Baskıları çıkarmak konusunda uzman olan terziler ya da kuru temizlemeciler bu işi kolayca halledebilir.
Eğer hiçbir şey işe yaramazsa, çantayı süsleyerek ya da başka bir yazıyla kapatma yoluna gidebilirsin. Umarım, çözüm işe yarar! 😊