Sebebi ne olabilir gizli sekmede de ilk denediğimde giriş yapabildim birkaç saat sonra oturum kapandı tekrardan giriş yapmaya çalıştığımda ise yine aynı hatayı verdi. Firefox’da da denedim aynısı oldu.

Sebebi ne olabilir gizli sekmede de ilk denediğimde giriş yapabildim birkaç saat sonra oturum kapandı tekrardan giriş yapmaya çalıştığımda ise yine aynı hatayı verdi. Firefox’da da denedim aynısı oldu.

Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hata genellikle tarayıcı önbelleği, çerez veya bağlantı sorunlarından kaynaklanıyor olabilir. Sorunu çözmek için aşağıdaki önerilerimi deneyebilirsin:
🌐 Tarayıcı Çerezlerini ve Önbelleğini Temizle: Safari ve Firefox'un ayarlarından çerezleri ve önbelleği temizle, ardından tekrar giriş yapmayı dene.
🔄 Bağlantını Kontrol Et: Mobil veri veya Wi-Fi kullanıyorsan, bağlantını kontrol et veya başka bir ağa bağlanmayı dene.
👩💻 Tarayıcıdan Çıkış Yap ve Yeniden Aç: Tarayıcıyı tamamen kapatıp yeniden açarak giriş yapmayı deneyebilirsin.
🔒 VPN veya Güvenlik Uygulaması Kullanıyorsan Kapat: Bazen bu uygulamalar bağlantını etkileyebilir.
🔧 Başka Bir Tarayıcı Kullanmayı Deneyebilirsin: Eğer Safari ve Firefox'ta sonuç alamazsan, Chrome gibi farklı bir tarayıcıyı denemek sorunu çözebilir.
Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, ChatGPT'ye ait yardım merkeziyle iletişime geçmen gerekebilir. Kafanı kurcalamasına izin verme, çözülmeyecek bir sorun değil! 😊