Aktif ev internet paketimiz var ama istediğimiz hızda değil. 1000 megabitlik palet aldık ama istediğimiz hızı alamıyoruz?

Aktif ev internet paketimiz var ama istediğimiz hızda değil. 1000 megabitlik paket aldık annemle ben oyuncu olduğumuz için, türk telekom uygulaması 7 gün sonra paketiniz aktif olacak dedi. Ve paketi aldığımızın ğstünden 7 gün geçti ve hiç bir numara yok, internete bağlı bütün cihazların wifi lerini kapattık, internet hızını öyle ölçtük, buna rağmen hızı 500 megabit alıyoruz. Müşteri hizmetlerini arıyoruz ben kontrollerimi yapıyorum bi sorun göremedim diyorlar. Müşteri hizmetlerini yine ararsak yine diyecekler ki bir sorun göremiyoruz, ya benim yaşadığım bir derdim var sen bunu nasıl görmüyorsun? Ayrıca da indirme hızım 500 megabitken yükleme hızım niye 50 megabit? Modemi bile yeniledik, altyapımızda fiber. Başka ne yapabiliriz ben gerçekten bilmiyorum. Bu sorunun bir çözümü var mı?
Aktif ev internet paketimiz var ama istediğimiz hızda değil. 1000 megabitlik palet aldık ama istediğimiz hızı alamıyoruz?