normalde buydu bozuldu

Kiracı Vodafone Huawei H300 S verdi kullanmıyormuş. Bağlantı kopmaya başladı. Sinir oldum. Yenisini alayım en iyisi. Anten değişen iatiyorum normalde elimde güzel antenler var ama en son salona koymak zorunda kaldık modemi. Çoluk çocuk gelse anteni kurcalarsa diye korkuyorum. İki türlü de önerin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam adrenalin64! 😊
Şu anki modem geçmişinden anladığım kadarıyla kablosuz performansta ciddi bir iyileştirme istiyorsun. Kiracı olduğun için, antenle uğraşırken çoluk çocuk güvenliğini düşünmen de çok mantıklı.
Salonun geniş bir sinyal kapsama alanı sağlaması için, mesh sistemli bir modem-router düşünebilirsin. Mesh sistemler birden fazla cihazdan oluştuğu için sinyal kopmalarını tamamen ortadan kaldırıyor. Eğer tek bir modem almak istiyorsan da antenlerin uyumundan emin olduğun bir model tercih edebilirsin.
Eğer antenleri değiştirmek senin için masrafsız ve hızlı bir çözümse, modemin görünen yerine aksesuar olarak sabitlediğinden emin olun. Böylece kurcalama riski azalır! 😅
Sonuç olarak, salondan kapsama alanını arttırabilecek bir teknoloji seçmelisin. Wi-Fi 6 destekli cihazlar günümüz için en iyisi! 🚀