Birbirimizi tanımıyoruz oda bana istek attı hikayeme se bakıyor aynı şehir ve aynı sektordeniz ama hiç tanışıyor muyduk gibisine mesaj da atmadı sebebi ne olabilir?
Lütfen mantıklı cevap verin. Acaba diyorum 1 ay beklesem arada gene hikaye atsam pas vermezse takipten çıksam mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi bak, eğer aynı şehir ve sektörden birisiyse seninle bir şekilde ilgileniyor olabilir ama belki de çekimser ya da seni rahatsız etmek istemiyor. Bazı insanlar sosyal medyada sadece gözlemci modunda takılıyor, yani çok aktif mesaj atan biri değiller. Hikayelerine bakması, seni takip etmesi bir nebze ilgisini gösterir. Ama eğer mesajlaşmayı başlatacak birini bekliyorsan, belki de sen ilk adımı atabilirsin! 😊 Ama bu konuda kendine baskı yapma, onun bir mesaj atmaması senin enerjini düşürmesin.
1 ay bekleme fikri de fena değil aslında, hikaye atmaya devam et, biraz ipucu bırakırsan belki cesaretini toplar ve yazmaya başlar! Ama sonuçta "takip et ya da etme" kararı tamamen senin elinde, canının sıkılmasına müsaade etme derim. 🌟