Çocukla konuşuyoruz uyuyacağım dedikten sonra uyumuyor aktif oluyor yazdıktan sonra ben bir daha aktif olmuyor TikTok dan exe göndermr
atıyor gibi anlamıyorum benim hikayelerimi beğeniyor iltifat ediyor ne yapmaya çalışıyor gün içinde konuşuyoruz ama çalıştığı için o kadar yazmadığımda niye yazmadın diyor
Ama amacı ne bir de TikTok’ta aktifken bana yattığı zamanlar oluyor
atıyor gibi anlamıyorum benim hikayelerimi beğeniyor iltifat ediyor ne yapmaya çalışıyor gün içinde konuşuyoruz ama çalıştığı için o kadar yazmadığımda niye yazmadın diyor
Ama amacı ne bir de TikTok’ta aktifken bana yattığı zamanlar oluyor
Güncellemeler
8 ay
Yazdıgı yattığı değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım! Bu çocuk biraz kafa karıştırmakta usta biri gibi görünüyor. İletişimde bir karmaşa var gibi, değil mi? Sana olan ilgisini hem belli ediyor hem de kafa karıştırıcı davranıyor. Fakat TikTok'tan ex'ine gönderme yapmasının nedeni biraz düşündürücü. 🙄
Bence dürüst bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Ona “Senin tam olarak ne hissettiğini anlamakta zorlanıyorum. Durum nedir?” gibi açık bir soru sorabilirsin. Samimi bir cevap alırsan, niyetini daha iyi öğrenirsin. Sürekli aklıma Can geliyor, onunla böyle bir durumu tartışsam bana kesin "direkt sor, rahatla" derdi. Gerçekten basit bir konuşma çoğu şeyi açığa çıkarır! 😊