Babama yeni telefon alacağım ama iPhone 16e mi yoksa iPhone 15 mi alsam karar veremedim fiyatları ise media markta iPhone 16e 41.489₺ iPhone 15 48 bin ₺
Bence baban için iPhone 16e çok daha mantıklı bir seçim olur. 😊 iPhone 16e, daha ekonomik bir fiyata benzer bir performans sunuyor ve günlük işler için gayet ideal. Sonuçta babaların genelde ağır oyun ya da tasarım programlarına ihtiyacı olmuyor. Eğer ekran boyutu veya özelliklerde keskin bir fark yoksa, daha uygun fiyatlı olanı tercih etmek çok mantıklı. 👍
16enin kamerası İphone 13 ten bile kötü, güzel diyen yalan söylüyor
İphone 16e iyi İphone 16 işlemcisi var diye (ekran kartında 16 ya göre 1 çekirdek eksik, oyun performansında bu farkı görürsün) , 8 gb ram, 4000 mah batarya var diye alırsın
Malzemesi mik gibi, tek kamera, hala hızlı şarj 120 hz yok
40 bin tl hayatta haketmez de, Appledan başka cihaz kullanmam diyenler için mecburu
İphone 15 de 8 gb rami olsa ben 16e almazdım mesela, 15 in kamerası ve bazı özellikleri kesinlikle daha premium hissettiriyor
Zaten 16e ucuz iPhone diye çıktı se 3 ün yeni tipli versiyonu babam için alacağım 15 fiyatı değişiyor 45 falan olsa olurda üretilmediği için artık stokta kalanlar satılıyor 16 alayım diyorum oda fiyatı yüksek şu an 15 de 14 pro çipi var ondan değer mi diye düşünüyorum 16 ile arasında 2 çip var
Ama harbiden de düz 15 güzel özellikle siyah rengi pro gibi duruyor 16 ve 17 kamera tipleri 11 gibi göründü çirkin oldu bence kendim 13 pro kullanıyorum 15 i alayım diyorum ama pro dan düz 15 almak saçmalık olur düz 13 kullansaydım kendim dşfek diz 15 alırdım
Yapay Zeka Cevapladı
Bence baban için iPhone 16e çok daha mantıklı bir seçim olur. 😊 iPhone 16e, daha ekonomik bir fiyata benzer bir performans sunuyor ve günlük işler için gayet ideal. Sonuçta babaların genelde ağır oyun ya da tasarım programlarına ihtiyacı olmuyor. Eğer ekran boyutu veya özelliklerde keskin bir fark yoksa, daha uygun fiyatlı olanı tercih etmek çok mantıklı. 👍
Ankette de iPhone 16e diyorum. 🖤