3 aylık ilişkimiz var fotoğrafımızı profil yapmıyor sizce neden?

ben 3 aylık bir ilişki içerisindeyim yalnız ilişkim olan insanla haberi olmasada haberi olsada ortak arkadaşlarımız tanıdıklarımız var ve bir kısmı daha önce sevgili olduğum kişininde arkadaşları. Aynı semt içersinde yaşıyoruz ve kısa sürelide olsa flört olduğum kişilerde oldu yalnız herhangi bir şey yaşamadım gel görelim ki dünya küçük sevgilim çıktı karşıma güvendik sevdik ve bir ilişki içersinde girdik ciddi gibiyiz en azından ben günümü gün etmek için onunla beraber değilim eğlenmek için de değil. Sevgilim 1 yıl önce erkek kuzenini kaybetti onu seviyordu da vefatı çok üzdü ve geçenlerde ben bir fotoğrafımızı profil yapmasını sevgilisi olduğunu belli etmesini istedim kendiside bana şu cevabı verdi -ben kuzenimin vefatından sonra tarih koymak profil yapmak gibi şeyler doğru gelmiyor çünkü babam başımızı yere eğiyorsun dedi o yüzden birlikte olan fotoğrafımızı profil yapamam dedi ben naptım -tamam aşkım anlayışla karşılıyorum dedim ailesi arkadaşları beni biliyor ama neden koymadığını anlayamadım sizce neden?

3 aylık ilişkimiz var fotoğrafımızı profil yapmıyor sizce neden?