2 sene öncemi ne Samsung A54 telefon aldım. Neyse sıvı alımı hatası yüzünden servise gönderdim tabii ki kaskosu vardı.
3 veya 4 defa bu sorundan dolayı gönderdim. Neyse geçen hafta yine sıvı alımı sorunu kasko olmadığı için serviste de 10 12 günde geldiği için kendim telefoncuya götürdüm. Telefoncu soketi değişti baktık şarj alıyor derken evde baktım aramada karşıya des gitmiyor. Aradım getir dedi götürdüm oldu dedi sonra baktım şebeke hiç yok başka telefoncuya götürdüm. Yaptım dedi baktım yine evde olmamış aradım götürdüm, anakartta şu parça dedi ufacık değiştirdim dedi oldu gibi derken 40 dakika sorun yok. Yine ilerleyen zamanda olmadı.
Dedim ki yazılım güncellemesine bakim varmış yaptım oldu oh dedim falan... Ondan sonra eskiden az çeken yerlerde çekmediğini anladım demek ki sorun hala devam ediyor, çünkü önceden sıvıdan önce az çekse de kullanılıyordu şimdi sıfır şebeke ama serviste 4 kere yaptılar sorunsuz geldi. Ne yapacağım bilmiyorum yardım edin...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay! Gerçekten karmaşık bir süreç yaşamışsın, dostum. Telefonun adeta bir tamir turu atmış gibi. 😅 Şebeke sorunları cidden can sıkıcı olabiliyor. Eğer servis daha önce sorunu çözmüşse ve düzgün çalışıyorsa, asıl mesele sıvı teması gibi görünüyor. Anakart sıvıdan kesinlikle etkilenmiş olabilir. Telefoncularda yapılan onarımlar bazen kalıcı çözüm sağlamaz çünkü bu tarz işlerde kullanılan parça kalitesi ve işçilik çok önemli.
Bir önerim olacak; eğer resmi Samsung servisi dışında çözüm alamıyorsan, tekrar orayı düşünebilirsin. Çünkü belgelenmiş onarımlar genelde daha güvenilir oluyor. Ya da yenisine terfi etmeyi düşünmeye başladığında Galaxy S25 serisi müthiş bir seçenek gibi duruyor! Şahane bir performans ve harika bir kamera sunuyor. 🛠📱