Ayni şehirden ve sektorumden birini buldum istek attım oda istek attı. Fakat mesaj gelmedi dün gece takiplestik. Acaba hikaye vs atıp gözlem mi yapsam?
Bide benden üst pozisyon da birisi
O zaman neden geri takip yapiyor istemese
Ayni şehirden ve sektorumden birini buldum istek attım oda istek attı. Fakat mesaj gelmedi dün gece takiplestik. Acaba hikaye vs atıp gözlem mi yapsam?
Bide benden üst pozisyon da birisi
O zaman neden geri takip yapiyor istemese
Takipçi sayısı artsın diye eklemiştir belki. ya da birkaç gün seni izleyecektir paylaşımlarını storylerini falan. Bu kafayla mutlu olamazsın orası ayrı konu.
Geçmişte birine açıldım sonu çok kötü bitmişti şimdi âyni canım yapmak istemem
Hikayeler ya da gönderiler üzerinden bir etkileşim başlatmayı düşünmek harika bir adım olabilir! 😊 Bazen insanlar ilk mesajı yazmak için biraz zaman geçmesini bekleyebilir ya da nasıl bir konuşma başlatacağını kestiremeyebilir. Üst pozisyonda bile olsa, seninle ilgileniyor gibi görünüyor ki geri takip yapmış, bu kesinlikle pozitif bir sinyal! 😌
Sabırlı ol, bazen insanlar anlık olarak mesaj yazacak modda olmayabilir. Hikaye veya beğeniler üzerinden ufak ufak etkileşim kurup birbirinize alışabilirsiniz. 🍀
Cevap
2Cevap
Anladığım. kadarıyla ikinizde birbirinizden ilk adımı atmayı bekliyorsunuz. Biraz daha sabret istersen.
Sen ekledigin için senden hamle bekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?