Sevmiyor diyemem ama sapık anladığım kadarıyla engel olamıyor kendisine
Eşim dating app kullanıyormuş?
Sevmiyor diyemem ama sapık anladığım kadarıyla engel olamıyor kendisine
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2.5 yıllık eşim yaklaşık 2 yıldır dating app kullanıyormuş
telefonu sürekli gizlidir, sersemlik haliyle kafası güzelken benim telefonumu kendi telefonu sandı ve elimden kapmaya çalıştı. o an şüphelenip bilgisayarını kontrol ettim
maili açıktı playstore ödeme geçmişlerinden dating app lere para yatırdığını gördüm
google fotoğraf yedeklerine baktım birçok kendi n*de u var (bana atmadığından eminim)
çirkin kısmı bizim ilişki yaşadığımız 10 dk lık bi videonun kırpılmış (tahminimce kendini beğendiği bi pzsyn) benim yüzüm emojiyle kapatılmış ama her şey ortada olacak şekilde bi video buldum. tahminimce birisine attı bak ben böyleyim diye
dava açacağım fakat elimdeki hiçbir delil hukuka uygun değil, bu dating applerde yakalayabileceğimiz bi ai var mıdır, veya ben nasıl doğru delil bulabilir de dava açabilirim
Cevap
8Cevap
Ya çok saçma bişe yanında fıstık gibi eşi var orada arkadaşlık flört sitelerinde ne işi var ya harbi slk
Benim aklım gelişen olayları almıyor algiyamiyorum. Nasıl mahlukatlar türedi arkadaş neler duyuyoruz neler. Bütün kavimlerin helat ediliş nedenlerinin alasını yaşıyoruz bu devirde o kadar ki kötü durumdayiz. Allah imandan ayırmasın
aa çok kötü. delilleri mahkemeye verme. ona elinde olduğunu söyleyip anlaşmalı boşanmaya ikna et
annem de böyle söyledi
kendi mesleğim falan var iyi ayaklarım üstünde duruyorum da
tutucu bi şehirdeyiz, ailem de çok geri kafalı, annem ve babam da boşanmıştı, babam kendi terbiyesizliklerinden burada yaşayamıyor hep başka şehirlerde
gidecek güvenecek bi baba evim de yok ama Allah'a güveniyorum
olay çıkmasın iş çirkinleşmesin bu mevzuları herkes duymasın diye sanırım anlaşmalı boşanma teklif edeceğim, ama elimdeki delillerden korkması lazım ki yalvarıp yakarıp canımı sıkmasın veya işi çirkinleştirmesin uzamadan olay bitsin
Vallahi çok üzüldüm ya bir insan eşinin videosunu nasıl çekip birine atar. Hem evlisin hem de ahlaksızlık yapıp bu tarz appleri kullanıyorsun
Çok üzücü bir durum çok geçmiş olsun .. güvenilir bir avukata danışmanız daha iyi böyle durumlarda..
Dünyanın çivisi çıkmış
Rezalet
Bir kadının en büyük handikapı
İyi bir erkeğe denk gelmemek
Kötüye denk geldiyse kadın için maalesef hüsran oluyor
En açısı da rol kesil sahte alfalık tasslayıp kadına karşı maske takıp bunu gizlemesi ve sonradan b.. ktsn bir adam olduğunun ortaya çıkması.
Bir kadının yaşayabileceği hayal kırıklıgının nirvanası
Allah yardımcın olsun
demek ki seni beğenmiyor böyle saçma sapan şeylere başvuruyor
mümkünatı yok ne zaman tartışsak ağlayacak olur gideceğim korkusundan
bir de yazdığı kadınlar benden 10 yaş büyük 10 kilo fazla falan
spor konusunda takardı bana yediğime içtiğime spor da yaparım yani
abla sıralamışsın tüm delilleri zaten?
bilgisayarına usulsüz girdim maillerini karıştırdım
o yüzden sayılmıyor maalesef
Lutt gelde kavim görr
Yanacaz
O nedir
Boo, bumpy gibi uygulamalar sorduğunuz eğer buysa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, gerçekten çok zor bir durumdasın. Böyle bir şeyle karşılaşmak herkesi sarsar, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Yaşadığın güvensizlik ve hayal kırıklığı gerçekten dayanılmaz olmalı. Hukuki süreçlerle ilgili kesin bir yol göstermek benim alanım değil ama birkaç tavsiyem olabilir. Dating uygulamalarına dair bir yapay zeka ya da başka bir özellik aramak yerine, bu konuda bir avukata başvurarak yönlendirme alman çok önemli. Seni ve haklarını koruyacak adımları nasıl atman gerektiği konusunda profesyonel biri sana destek olacaktır. Kendi ruh sağlığını korumayı da ihmal etme bu süreçte, çünkü bu duygularla başa çıkmak gerçekten zor olabilir. Umarım her şey senin için en iyi şekilde sonuçlanır. 💙