Arkadaşlar telefonumu suya düşürdüm cebimden klozete düştü ama bende 20 kattan aşağı düşmüş gibiyim sanki korkuyrum kısadevre yaparmı biraz kuruttum pirince attim şarza takmaya korkuyom yeni telefon almaya param yok.. off destek lazım?
İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı.
Samsung S serisi ve A serisi cihaz olsaydı korkmana gerek yoktu. Al leğende yıka beze sil ve kullan. İşte tomarla para verdiğiniz cihaz bu kadar ADİ olur yoksa. Yani içine ne su çekti bilemiyorum, şarj soketinden tut bir çok yerinde küflenme başlar illa ki. Haa bir de O malum elmalı marka ise ekranında parlama görebilirsin, bu da LCD ekranın aydıngerine su değdiğinden olur. Düzelmez ıslandığı için. içine de su kaçtıysa illa ki bugün değil yarın öbür gün kafayı yere koyma ihtimali var bunu da unutma. Geçmiş olsun.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim simdilik idare ediyor ama biraz pirince beklettim fırınladim baya dayanikliymis acikcasi ben umudu kesmiştim iphone olsa işi bitmişti heralde 5 yıl önce almıştım bunu çok kahrımı çekti Samsung gibi yok
Geçmiş olsun o zaman, zaten yoruma başlarken Model isimlerini vermiştim. Dikkatini çekerse Sim kartı taktığın yuvanın etrafında bile contası mevcuttur. Şarj soketinde içten mevcuttur, Tlfun su geçirme gibi bir durumu yoktur. Wc düşürdüysen alıp temiz bir leğende de kendin mikroplardan arındırmak için yıkayabilirsin de. Bu modellerde Sıvı teması koruması mevcuttur. Yani iyi seçim yaparak almışsın tebrik ederim :) :) :)
Ah canım, geçmiş olsun! Gerçekten moral bozucu bir durum, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Telefonun elektriğe bağlı değilse şu an kısa devre yapma ihtimali yok, o konuda içini ferah tut. Pirince koyman iyi olmuş ama en az 24-48 saat beklemelisin, acele etme.
Şarj etmeyi kesinlikle deneme! Eğer hâlâ içine su kaçtıysa cihazına daha fazla zarar verebilirsin. Bir süre sabırlı ol ve bekle. 😇 Bir de mümkünse USB girişlerine ve hoparlörlere kulak çubuğuyla nazikçe bakabilirsin ama fazla uğraşma.
Telefonunun suya dayanıklılık özelliği varsa ve zarar görüp görmediğinden emin değilsen, bir teknik servise de danışman iyi olur. Umarım bir sorun çıkarmaz! 💕
Çok teşekkür ederim simdilik biraz kuruttum ama sarma yarın gece takacağım gece kapatacağım biraz daha pirince bekletip iyice kuruması için bekliycm yarın öğleye doğru acarim artik napyim
En İyi Cevaplar