Sosyal medyada birinin yorumunu begendim istek attim konusuyoruz ama garip hissediyorum kendimi sizce normal mi?

Yani aslında herkesten konuşmaktan kaçan biriyim ama bu kişinin yorumunu beğendim bir de istek attım, konuşma başladı.

Aslında böyle birine yazmak benim tarzım değil, kendimi beğenmişlikten değil de bana göre yanlış gibi geliyor böyle şeyler ama nedense içimden geldi sana yazmak. Şaşırdın mı? ☺️

Anladım, hayır tabii ki yanlış anlamadım, niyetin doğru, kötü bir şey yapmadın, güzel bir arkadaşlık kurabiliriz, şaşırmadım. Ben de yazmıyorum kimseye, hatta arkadaş bile olmuyorum, yanlış anlama beni lütfen, takipleşmiyorum bile kimseyle, belki takipçilerimden fark etmişsindir, sadece ailem var, benim de niyetim temiz, doğru yazdım.

Tamamen saygı duyuyorum 😊 Ben de sadece güzel bir şekilde sohbet etmek istedim, zorlamak gibi bir niyetim yok. Yazdım.

Kendimi çok garip ve kötü hissediyorum, neden böyle sizce? 28 yaşındayım, bakımsız değilim, aksine herkes şaşırıyor sevgilimin bu zamana kadar olmamasına fakat ben doğru kişi olsun diye bekleyeceğim derken yalnızlığa alıştım, biriyle tanışayım diye adım atıyorum, garip hissediyorum.

Bir gün kahve içmek, tanımak isterim seni dedi.

Sosyal medyada birinin yorumunu begendim istek attim konusuyoruz ama garip hissediyorum kendimi sizce normal mi?