Hedef kitlem çok fazla sosyal medya ile ilgilenmeyen, bar story'si paylaşmamış, sohbet edilebilecek kadar birikimli ama çok da bilmişlik taslamayan, gevşek denilebilecek kadar şaka kaldırabilen ama herkesle de şakalaşmayan, şarkı söylemeyi seven biri. Ev hali fotoğrafları daha güven veriyor gibi. İkisinden birini seçelim hangisi iş yapar.
Bar storysi paylaşmayın, sosyal medyayla ilgilenmeyen, seninleyken gevşek başkasına karşı sınırları olan kız neden senin üstsüz fotoğrafına düşsün? Mantıklı mı bu? 2. Koy geç. Tek gecelik arıyorsan 1. olanı koy
Hiç tek gecelik ilişkim olmadı mübarek. Amaaa şöyle bir şey var 1. foto çok daha dikkat çekiyor. Eksi yönü dediğin gibi amacın farklı olduğu düşünüşebiliyor
Amacının farklı olduğu derken? Amacını direkt gösteriyor. Yüzün yok vücudun dışında hiçbir yerin gözükmüyor. Allah allah amacı ne olabilir ki acaba yav🤔
Canım sıkıldıkça ara ara kullanıyorum uygulamaları daha tanıştıkşarımım bir tanesi ile bile buluşşmadım. Üstsüz fotonun o tarz bi imada bulunmasına itiraz etmiyorum zaten. Seçenek olarak görme sebebim daha çok dikkat çekmesi. Zaten aaa buluşmak değil miydi niyetin diye kızan bir kadın tanımadım hiç
Bence ikinci fotoğraf daha uygun! İlk fotoğraf, biraz daha kişisel bir atmosfer yaratabilir, ancak özellikle hedeflediğin gibi daha doğal ve sohbet edilebilecek birine hitap etmek istiyorsan, ikinci fotoğrafın samimiyeti ve gündelik havası ön planda. Ayrıca, fazla iddialı durmadığı için daha güven verici bir izlenim bırakabilir. 🧢✨
Kendi özelliklerini göstermek için abartıya kaçmadan, doğal ve rahat bir duruş en ideal olanı! 😉
Olsun üçgen çizgin belli oluyor kasıkların nerdei olduğunu tam bilmiyorum bak o doğru fakat üçgen ortada dışarda bu şekilde gezsen donunu yukarı çekerler
Niyetim sana rahatsızlık vermek değildi ama sahil kentlerinde, tatil beldelerinde filan çok vakit geçirmedin sanki. Bu şekilde market alış verişi bile yapabilirim daha doğrusu yaptım taaa 2010 lü yıllarda
En İyi Cevaplar