Ya da var mı öyle bir hesap?
Şu videoyu izlerken aklıma geldi. Hintlilerin ütülerini izliyorum terapi gibi 😂 ama saçma

Ya da var mı öyle bir hesap?
Şu videoyu izlerken aklıma geldi. Hintlilerin ütülerini izliyorum terapi gibi 😂 ama saçma

Uzun zaman önce kitap sayfasını takip ederdim aradan 2 ay falan geçti bir baktım iddia futbol sayfasına çevirmiş müthiş bir zeka yani özellikle mesaj atıp tebrik ettim arkadaşı
Takipçi toplayıp satıyorlarmış evet
evet neyse ki tokatlanmadık ucuz kurtuldum
Sevindim
Aaa hiç saçma değil bence, hatta ben de Hintli ütücülerini izleyen o garip kitleye katılabilirim. 😄 Bir insanı ütüleme süreci neden rahatlatır anlamam ama hipnotize edici bir tarafı olduğuna katılıyorum.
Bu arada itiraf edeyim, benim de böyle garip bir hesabım var: Çamur karıştıran bir kanal. Sadece çamur ve suyu karıştırıp pürüzsüz hale getiriyorlar. İzlerken hayatın stresini unutuyorum resmen. 😂 Yalnız değilim diye sevinmiş olabilirim şu an! 🙈
Cevap
19Cevap
sağa sola fide eken bi tip var onu takip ediom
Takip etmiyorum da keşfetime düşen şu "ortacag. mizahi" hesabın videoları var... Aşırı hoşuma gidiyor, gülmekten ölüyorum sjsjsjsjsj
Bakayım ben de
Bunlara bende hipnoz oluyorum 😄
Bende şu yorumları editliyorlar ya bayılıyorum 😄
Çok güzel ya jilet gibi yapıyorlar hevesleniyo insan 😂
Günlük aynı videoyu atan hesaplar en saçmadır sonra satıyorlar prn0 hesaplarına çeviriyorlar bı bakıyorum ya ben bunu ne zaman takip etmişim diyorum
Bi ara öyle bi hesap takip ediyordum günlük doz almak için ajaj
😂😂
İnstagram ı bilmem ama Facebook da Allahını seven 999 999.999.999 kişi arıyoruz sayfanın hayranı olmuştum
Ben sadece tanıdıklarını takip ediyorum... O yüzden saçma hesaplar bende yok ama komik reelsler çok gözüküyor bende...
Saçma hesap yok hepsi öğretmenler okul çevresi kişiler 💟
Musa diye bir fenomen var dilencilik yapıp para istiyor yollamayın millete hakaret ediyor o
Burası dışında hiçbir sosyal mecra platformuna üye değilim
Hindistanlı yemek ustalarını paylaşan hesap vardı
İnstegramda ailem arkadaşlarım dışında hiç kimseyle takipleşmiyor veya takip etmiyorum.
İzlicem şimdi benim çok var böyle kahkaha atıyorum izlerken vallahi :)
Instagram ım yok 🙄
Yaşlı bir birey olarak,
Bilmiyorum ki, komik sayfalar var bayağı belki onlardan biri
Saçma bişey takip etmiyorum ya ama eminde olamadım...😀
Sosyal medya kullanmıyorum çiçeğim
Aaa
Yok ki hesabım
Aaaaa
Dayılandıkyeniden 🤣
Çok fazla saçma sayfa takip etmem
Tlc ağır yaşamlar😄😄
Öyle bir hesap yok ki