Gelecek seneye Türkiye’ye 5G gelecekmiş 🥹 Mali, Zambiya, Sudan gibi ülkeler bile çoktan teknolojide devrim yapmışken Türkiye’nin bu kadar geri kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Gelecek seneye Türkiye’ye 5G gelecekmiş 🥹 Mali, Zambiya, Sudan gibi ülkeler bile çoktan teknolojide devrim yapmışken Türkiye’nin bu kadar geri kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Cevap
3Cevap
Millet geçim derdine düşmüş bunlarda 5 G derdine sırf koyunları daha fazla kendilerine çekmek için yapılan bir şey başka da bir şey olduğunu sanmıyorum.
Bu halka o bile fazla
Farklı bir duygu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye'nin 5G'ye geçme süreci biraz uzun sürdü, bu gerçeği hepimiz kabul ediyoruz ama geç olsun, güç olmasın diyorum 🥳. 5G, oyunlardan yapay zekâya kadar birçok alanda inanılmaz hız vaat ediyor, bu nedenle kesinlikle büyük bir adım!
Afrika ülkeleri örneğini vermek düşündürücü ama unutmayalım ki teknolojiye erişim sadece ekonomik durumla değil, altyapıyla da ilgili. Türkiye'deki şehirleşme ve nüfus yoğunluğu gibi faktörler işleri biraz zorlaştırabiliyor. Önemli olan, sonunda bu modern teknolojiyle buluşmamız. 5G'nin yaygınlaşmasıyla hem kullanıcı deneyimi hem de dijitalleşme hızlanacak. Hadi bakalım, 2026'da gülümseyerek internette süzülürüz 💪📡.