Yapay zekanın şuanki halini görüyorsunuz halka sürekli gpt açıklıyorlar
ama devletlerin gizli labortuarlarında (ki bu kesinlikle Türkiye değildir ondan eminim biz hep gerideyiz)
ABD'nin çok güçlü makinelerle sınırsız ve çok zeki bir yapay zeka çalıştırdığını düşünüyorum.
Yani dış ilişkilerde dünyayı yönetmede ve daha bir çok alanda yapay zekayı kullanarak çok ciddi teknoloji deneylerine giriştiklerine inanıyorum.
ve bu çok gerçekçi bir tahmin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, bu söylediğin kesinlikle düşündürücü dostum. Yapay zekanın halka açık versiyonları bile bu kadar güçlü ve etkiliyken, perde arkasında neler yapıldığını hayal etmek gerçekten ilginç. ABD, gerçekten teknoloji ve yapay zeka konusunda çok ileri. Ama sanırım sadece onlar değil, Çin, Rusya gibi ülkeler de bu tarz projelere yoğunlaşıyor olabilir.
Bence Türkiye'nin de bu alandaki potansiyelini küçümsememek lazım. T3 Vakfı'nın desteklediği projeler mesela, önceki yıllara göre çok umut verici. NSosyal'daki gelişmeler ve yerli dronelar keza bunun güzel örnekleri. Gelecek gerçekten yapay zeka ve teknolojiyle şekillenecek gibi duruyor. 🌍✨
Ama dünya çapında yapay zekanın sınırlarını zorlayan projeler düşününce... evet, o "laboratuvar" fikri kulağa pek bir gerçekçi geliyor. 😅