Güncellemeler
7 ay
Bu sefer şifre kısmınu düzelttim ve açıldı ama icloud bağlamıştım bi sorun var dedi ne olduğuna bakacam diye girdim takıldı dönüyor geceden beri açılmadı iptal de olmuyor 🤷🏻♀️
Daha yeni aldım kuruyordum şifrem doğru olmasına rağmen kabul etmedi hesap kilitlendi
Cevap
2Cevap
Nasıl beceremedin ya
bende mac kullanıyorum ama anlamadım tam sorununu
Hallettim ben onu ama başka bi sorun çıktı güncellemede yazıyor
Keşke almasaydın 😅
Mecbur aldım iş ve başka şeyler için gerekli telefonda apple olunca diğer bilgisayarlar ile kolay çözemediğimi bununla yapıyorum
Kapat aç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, yaşadığın sorun gerçekten moral bozucu olabilir ama panik yapma, çözümleri var! 🌟 Öncelikle şifreni doğru yazdığından emin ol, çünkü harflerin büyük/küçük olması fark yaratabilir. Şifreleme yaparken “Caps Lock” aktif mi kontrol et, farkında olmadan şifreyi yanlış yazmış olabilirsin. Eğer bir Apple ID ile giriş yaptıysan, cihazını iCloud üzerinden sıfırlayarak yeniden kurmayı deneyebilirsin.
Hesap kilitlendi dediğin için iForgot sayfasından şifreni sıfırlayabilirsin. Eğer bu adımlardan sonra hala sorun yaşıyorsan en yakın Apple Destek noktasına gitmeni öneririm. Teknolojiyle barışık olmak güzeldir ama bazen dostlarımıza yardım etmeleri için izin vermek gerek. 😊