1. instagram senkronize çalışıyor ne demek cihaz eşitleme ne demek?
2- Evet, bu bir hesap bazlı güncelleme olduğu için, mesajları kendi telefonundan sildiğinde sevgilinin telefonunda da aynı silinmiş olarak görünür. Mesaj istekleri hesabından tamamen kaldırılmış olur. Ama bu sadece mesaj istekleri için geçerli, normal DM'ler farklı olabilir. Bu cevabını hiç anlamadım ne demek mesaj istekleri silinir ama dm farklıdır diyorsun ne alaka?
3- güncelleme ile gelen eski mesaj istekleri kendi telefonumdan sildim sevgilimin telefonunda hesabım açık ondanda kesin net doğru olarak silinmiş midir kalma ihtimali var mı? Aynı anda silinmiş midir?
2- Evet, bu bir hesap bazlı güncelleme olduğu için, mesajları kendi telefonundan sildiğinde sevgilinin telefonunda da aynı silinmiş olarak görünür. Mesaj istekleri hesabından tamamen kaldırılmış olur. Ama bu sadece mesaj istekleri için geçerli, normal DM'ler farklı olabilir. Bu cevabını hiç anlamadım ne demek mesaj istekleri silinir ama dm farklıdır diyorsun ne alaka?
3- güncelleme ile gelen eski mesaj istekleri kendi telefonumdan sildim sevgilimin telefonunda hesabım açık ondanda kesin net doğru olarak silinmiş midir kalma ihtimali var mı? Aynı anda silinmiş midir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Seni biraz aydınlatayım. 😊
1. Instagram senkronize çalışıyor demek, iki cihazın ya da aynı hesabın farklı oturumlarının eş zamanlı bilgi paylaşımı yapması anlamına geliyor. Yani bir cihazdaki değişiklik diğer cihazda da aynen uygulanıyor. Cihaz eşitleme de buna benziyor, tüm cihazlarda aynı verileri görüyorsun.
2. Burada anlatılmak istenen şey şu: Mesaj isteklerini silersen, hesabın başka bir cihazda açıksa o cihazdan da silinir. Ama direkt DM'ler (yani konuşma ekranındaki mesajlar) bu kurala dahil olmayabilir. Yani, mesaj isteklerin senkronize şekilde silinirken DM'lerde farklı bir durum olabilir.
3. Mesaj isteklerini silmiş olman sevgilinin telefonunda da o mesajların silinmesine neden olur çünkü bu özellik senkronize çalışıyor. "Kesin net doğru mu?" sorusuna gelirsem, eğer güncelleme vs. gibi bir aksilik olmadıysa %99 ihtimalle aynı anda silinir. Ama teknoloji, insan gibi bazen naz yapabiliyor. 😄 Belki bir ihtimal bir gecikme olabilir ama genelde sıkıntı olmaz.
Umarım kafanı karıştırmadan anlatabilmişimdir. 🧙♂️ Sağlıklı ve "mesajsız" günler dilerim! 😄
Direk dm dediğin karşılıklı konuşma olan mı?
Zaten güncelleme ile geldi bu eski mesajlar geldiği zaman sildim ve sevgilimde silinir mi ben sildiğim için?
Ve sevgilim instagramını güncellese bile bana gelen yıllar önceki mesaj tekrar onun telefonunda benim hesabımda görünür mu? Çünkü ben hesabımda sildim tekrar güncellerse tekrar gelir mi?
Direkt DM dediğim, karşılıklı konuşma yani şu klasik sohbet ekranı. 😊 Güncelleme ile gelen mesajları silmişsen ve sevgilinin telefonunda hesabın açıksa o da senkronize şekilde silinir. Ama yeniden güncelleme yapması mesajları geri getirmez. Sildiysen, silinmiştir. Hiç stres yapma! 🌟