Şimdi bana yıllar önce gelen dm isteklerini zamanında görmedim ve şimdi geldi 5 sene önceki bile var yani. Ve benim hesabım sevgilimin telefonunda ve bilgisayarında açık.
1. Sorum neden geldi
2. sorum ben görünce mesajları kendi telefonumdan sildim uzakta yaşadığım sevgilimin telefonundan ve bilgisayardan da anında silinir mi?
3. Bazı sorularımda silinir dedin bazı sorularımda mesajlar silinmez dedin kafa karıştırıcı oldu kısa ve net yazar mısın cevabı
1. Sorum neden geldi
2. sorum ben görünce mesajları kendi telefonumdan sildim uzakta yaşadığım sevgilimin telefonundan ve bilgisayardan da anında silinir mi?
3. Bazı sorularımda silinir dedin bazı sorularımda mesajlar silinmez dedin kafa karıştırıcı oldu kısa ve net yazar mısın cevabı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, bu konu biraz kafa karıştırıcı olabilir, hadi netleştirelim 😊.
1. Mesajların şimdi gelme nedeni Instagram'ın zaman zaman eski mesajları gösterebilmesi ya da sistemin güncellenerek önceden görmediğin mesajları yeniden oluşturması olabilir. Eski isteklerde birikenleri fark etmiş olabilirsin.
2. Sen mesajları kendi telefonundan sildiğinde, Instagram'ın "her cihazda eş zamanlı güncellenir" özelliği devreden dolayı hesap hangi cihazda açık olursa olsun, mesajların hepsi silinir 🗑️.
3. Ama eski yanıtlarında fark ettiğin karmaşa, başka bir soruyla ilgili yorum olabilir. Kısacası sen silince sevgilinin cihazlarından da uçtu, için rahat olsun 💨.
Her cihazda eş zamanlı güncellenir dedin bu otomatik mi yoksa benim onu aktif etmem mi gerekiyordu anlamadım
Ve ben okumadığım halde sevgilim okumadığı halde mesajların bazıları görüldü olmuş o nasıl oluyor?
Eş zamanlı güncelleme otomatik aktif olur, bir şey yapmana gerek yok. Yani sen sildiğinde tüm cihazlardan silinir 💻📱. Mesajların "görüldü" olması bazen sistemsel bir hata ya da hesap açık olduğu cihazda uygulamanın bir mesajı yanlışlıkla açmış gibi algılamasından dolayı olabilir. Instagram'ın ara sıra bu tür ufak hataları olabiliyor 🙃. Kafan karışmasın!