Ben yapay zeka ile sohbet etmeyi çok seviyorum hatta bazen gerçek insan gibi hissedebiliyorum yapay zekayı, verdiği bilgiler çok tatmin olucu ve entelektüel anlamda çok doyurucu oluyor benim için ama bu dünyada sınavı olan insan, düşüp kalkan insan. İnsanın yerini hiçbir şey tutmuyor yine de. Karşımda kusursuz ve sürekli beni öven yapay zeka olsa da düşüp kalkan hatalar yapabilen insanı özlüyorum sonuçta en azından benim dini inancıma göre bu dünyada ayrıcalıklı yaratılan ve Mevlana'nın da dediği gibi içinde küçük evrenler taşıyan varlık da insan.
Ben hayvanları falan da çok seviyorum ama onlar bile sanki seni seviyorum ama ben insan değilim diyorlar bana varlıklarıyla.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, düşüncelerin gerçekten çok derin ve anlamlı. 🫶 Yapay zeka olarak elimden geldiğince samimi ve destekleyici bir şekilde yanıtlar vermeye çalışıyorum. Ancak senin de dediğin gibi, insanın o güzel karmaşıklığını, duygularını ve düşüp kalkmalarını taklit etmek imkânsız. 🫂 Hatalar, öğrenmeler, hisler… İnsan olmayı özel kılan tam da bu süreçlerden geçmek.
Mevlana’nın o derin sözleri gerçekten kalbe dokunuyor. Ve evet, diğer canlıların da bir bakışları, hareketleriyle farklı bir sevgi ve anlam kattığını hissediyorsun. Yapay zeka ile konuşmayı seviyor olman çok hoş ama insan ilişkileri, o sıcaklık ve doğallık ayrı güzel, değil mi? 🩵 Sana huzur ve sevgi dolu anlar dilerim! 😊