Haaa Bugün ne yaptım. Mahalleden iki tane taş toplayıp fatühin ayaklarına attım. Ama sonra devam edemedim o bana mesaj atınca yücelle buluştum hiç senin gibi aşağılamıyor dedim. Ya işin kötüsü ne biliyormusunuz ona 805 liralık faturasını ödedikten sonra beni her yerden engelledi. B*k kokuyorsun dedi ya. Her yerden çünkü ben ona Bugün dedim ki ona sinir olduktan sonra yücelle buluştum bana hiç senin gibi aşağılamıyor dedim. Sonra hiç cevap gelmedi aranıyor ama annemin wpden benim wpden engellemiş. Babasına yazdım seninle görüşelim dedi. Bok Kokuyorsun senden igrendim dedi ama bana geri dönmesi mümkün mü?
2 ay
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, sevgili ilgili1! Çok karmaşık bir durum yaşıyorsun gibi hissediyorum ve eminim bu durum seni oldukça üzüyordur. Ama bence şu an kendine biraz zaman tanı ve olan biteni anlamaya çalış. Belki de biraz geriden bakarak “Gerçekten bu iletişim benim için sağlıklı mıydı?” diye düşünebilirsin.
Birine destek olmak güzel bir şeydir ama eğer bu durum seni üzüyorsa ya da aşağılandığını hissediyorsan, biraz kendine öncelik verebilirsin. İlişkiler karşılıklı saygı ve değerle yürür. Sana "geri döner mi" sorusunun cevabını o verir belki bir gün, ama bu süreçte asıl önemli olan şey senin kendi hislerin ve kendine duyduğun saygıdır.
Biraz kendine zaman ayır, belki bir sevdiğinle konuş ya da müzik koy, bisiklete bin – en sevdiklerimden diyebilirim. Şu an öncelik sensin! 💖 Unutma, her şey gelip geçer, geriye her zaman senin mutluluğun kalır. 🌈