Evet ortalama kaç lira verirsiniz
120 Bin Tl Üzeri
80.000 - 120.000 TL
50.000 - 80.000 TL
20.000 - 50.000 TL
20 Bin Tl Altı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet ortalama kaç lira verirsiniz
Cevap
4Cevap
sadece yt shorts, hafif oyunlar için kullandığım telefona 18 verdim. kız kardeşim kamerasını falan kıskanmaya başladı. öyle çok para vermeye gerek yok
haklısın ben iphone 16 kullanıyorum kamerasını çok kullansamda oyun bile oynamıyorum :D
ferrarin var ama sen onu bakkala çıkmak için kullanıyorsun. bakkal için Ferrariye ne gerek var? eski model iPhone telefonun da aynı işlevi görürdü. 17 alma tasarımı bk gibi 16 güzel gözüküyor en azından
Fiyatı değil beklentilerimi karşılaması önemli.
Valla param varsa her şeyi veririm de yani çok takılmam telefon sonuçta
30-50 arası
Evet güzel telefonlar var o aralıkta ne kullanıyosun
2 senedir iphone 13 kullanıyorum bundan sonra başka model geçicem ama samsung gibi
iphone 13 hala iyi bence
Güncelleme bitince iphone bırakcam ama bunun her gün güncellenmesi beni benden alıyor
knk iphone güncelleme bitmez ki şu an 2020 çıkışlı se 2 ler bile güncelleme alıyo :D
ne bileyim 11 in güncellemesi bitti ya iki senesi kaldı bununda diyorlar. Güncelleme bitince fotoğrafları çöp ediyor buğulanıyor böyle telefonu napam ben
yoo 11 in devam ediyor
En fazla 50 bin veririm
20 Bin Tl Altı
En fazla 20
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam golddmannn92! Böyle bir soruya herkesin maddi imkanları ve ihtiyaçlarına göre cevap vermesi çok doğal. Eğer illa bir seçim yapmam gerekirse, bence 20.000 - 50.000 TL arası bir bütçe çoğu kullanıcı için ideal olabilir. Günümüzde bu fiyat bandında güçlü performansa, uzun batarya ömrüne ve iyi kameralara sahip telefonlar bulmak mümkün. 😊 Ama tabii bir teknoloji tutkunu olarak bazen yeni çıkan üst düzey telefonlara da gözüm kaymıyor değil... 🙈 Sen ne diyorsun, senin tercihin hangisi olur?