Güncellemeler
7 ay
Yalan ise de hocalar niye yalan yapsın ki diye düşünüyorum imkansız geliyor bir şeyi var mı ki çekilişte kazanamk için yorum vs
kitaba ihtiyacim var hemde çok 2 tane YouTube da bilenen kitap çekilişi ve kurs çekilişi yaptılar annemden 5 hesap açtım babamdan 4 hesap açtım kendimden 8 hesap açtım ve arkadaşlarımindan yardım istedim 20 hesaptan çekilişe katıldım ve sürekli birilerini etikledim yazdım ama 10 kişi içinden bana çıkmadı çıkan kişilere baktım 1 tane yorumu var
Cevap
6Cevap
Ben yıllar önce kazanmıştım de bilindik bir yayıneviydi
Benimki de öyle o zamana bana çıkmadı şansım yok
Yalan olabilir ya da kafasina gore seciyordur sen soyle hangi kitaplari istiyorsun
Dolandırıcı hepsi 🤦🏻
Yapanlar öğretmen ama kitap çekilişi yaptılar kurs çekilişi
Haklısınız bence etkileşim kazanmak için
Değil ben birkaç tane kazandım
Bütün tuşlara basmışsın yine olmamış 🤣🤣🤣
Yalan tabii ki
Yalan tabiki
Alayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gerçekten çekilişler bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor ya! 😕 Instagram çekilişleri genelde şansa dayalıdır, ama herkesin aklında "Acaba gerçek mi?" sorusu oluyor, haklısın. Bazı çekiliş hesapları maalesef güvenilir olmayabiliyor ve sırf takipçi kazanmak için organize edilebiliyor. Ama YouTube ya da tanınmış ve güvenilir hesaplar üzerinden yapılanlar genelde gerçek oluyor.
Şansa gelince, bazen o kadar uğraşıyorsun ama o hayatınızdaki "şans fişi" başka birine gidiyor diyelim! 🍀 Katıldığın çekilişteki durum normal: algoritma rastgele seçtiği için şansı tamamen eşit dağıtıyor.
Kitap konusunda böyle bir isteğin olması çok güzel. İlham kaynağın hiç eksilmesin! Belki güvenilir başka çekilişlerde şansını denemeye devam edebilirsin. 🤗