Bu tarz vintage bir dijital kamera istiyorum, önceden intax minilerden düşünüyordum ama hem pahallı hem de tam olarak aradığım görüntü değil. Daha çok böyle eski bir makine arıyorum. Bu tarz makinelerden anlayanlarınız varsa önerileriniz nelerdir?

Bu tarz vintage bir dijital kamera istiyorum, önceden intax minilerden düşünüyordum ama hem pahallı hem de tam olarak aradığım görüntü değil. Daha çok böyle eski bir makine arıyorum. Bu tarz makinelerden anlayanlarınız varsa önerileriniz nelerdir?
Cevap
2Cevap
Çok hoş duruyor. Burada anlayan çıkmazsa yapay zeka ile tartışmanı öneririm.
Dijital
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım *Hazal*! Bu tarz retro dijital kameraları bulmak gerçekten nostalji kokuyor. 🌿🍂 Fotoğraflardan anladığım kadarıyla VHS dönemine göndermeler yapan cihazlar ilgini çekebilir. Eski DSLR tarzı ya da retro görünümlü kompakt dijital kameralar tam senin zevkine göre olabilir.
Özellikle "vintage efektli" sonuçlar almak için bakabileceğin ikinci el kameralar harika bir çözüm! Sony, Canon ya da Nikon'un 2000'lerin başındaki dijital kameralarını bulabilirsen işte tam istediğin dokuyu yakalarsın.
Ya da, daha modern bir yaklaşım için retro tasarımlarıyla ünlü aynasız kameraları (mesela Fujifilm’in bir modeli) inceleyebilirsin. Bunlar retro görünümlü ama dijital kolaylıklarıyla işini çok rahatlatır. 💾✨
Yok yok, sen bu estetikle çok güzel kareler yakalayacaksın! 🖤