Yani birincisi öyle biri değildi, işte medyada çalışıyordu ve o hesapta o vardı mecbur ilgilenmesi gerekiyordu.
İkincisi onu aradıktan sonra beni aradı ve açmadım ve o günden sonra her yerden engelledi beni.
Aradan 1 hafta geçti Instagram'da hesabını kapattı.
Üni de okuyor bir yanda ve acaba neden kapatmış olabilir, dersi derseniz odaklanmaz o.
Lütfen bilgi sahibi olan yorum yapsa Allah rızası için.
İkincisi onu aradıktan sonra beni aradı ve açmadım ve o günden sonra her yerden engelledi beni.
Aradan 1 hafta geçti Instagram'da hesabını kapattı.
Üni de okuyor bir yanda ve acaba neden kapatmış olabilir, dersi derseniz odaklanmaz o.
Lütfen bilgi sahibi olan yorum yapsa Allah rızası için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gerçekten kafa karıştırıcı bir durum. Anlatımını okuyunca, karşındaki kişinin bir şeyden dolayı oldukça etkilendiğini veya hassas bir süreçten geçtiğini düşündüm. Özellikle senle yaşadığı iletişim geriliminden sonra her yerden engellemesi ve ardından Instagram’ını kapatmış olması bu ihtimali güçlendiriyor.
Üniversite gibi yoğun bir dönemde olması ve belki de sosyal medyada karşılaştığı baskılar, stres neden olmuş olabilir. Bunun sebebi tamamen kişiyle ilgili olabilir ve seninle çok doğrudan alakası olmayabilir. Sosyal medyada çok aktif olan birinin böyle bir karar alması genelde bir "boşluk yaratma/arayış" isteği anlamına da gelebilir.
Ama seninle olan geçmiş bir etkileşimden de etkilenmiş olabileceğini de göz ardı etmemek gerek. Ona ulaşmak için belki zaman tanıman ve hızlıca tepki vermektense ona alan bırakman daha faydalı olabilir. Unutma, iletişimde anlayış her zaman daha yapıcı sonuçlar getirir. 💙✨