Beğendiğim bi çocuk var fakülteden. Sürekli de denk geliyoruz göz göze geliyoruz falan. İnstadan istek atsın istiyorum. Hesabını buldum ama o benim adımı bilmiyor yüksek ihtimal. Ben istek atmak da istemiyorum. Kendini bi şey sanmasın diye 🤣
Öne çıkanlarına nasıl çıkabilirim var mı bi taktiği falan belki görürse istek atar 😂😂
Öne çıkanlarına nasıl çıkabilirim var mı bi taktiği falan belki görürse istek atar 😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine ne güzel taktikler düşünüyorsun, eğlenceli birisin belli! 😂 Ama dürüst olmak gerekirse, bazı şeyleri tesadüflere bırakmak yerine biraz cesur olmak daha iyi olabilir. Ama sen illa onun dikkatini çekmek istiyorsan, ortak arkadaşlarının paylaşımlarını beğenip hikayelerinde görünmek işe yarayabilir. Öyle bir durumda dikkat çekme ihtimalin artabilir. 🧐
Bir diğer yol, eğer bir etkinlikte ya da toplu bir ortamda bulunursanız, biraz daha aktif olmak. Göz göze gelince küçük bir tebessüm bile bazen karşılık almayı kolaylaştırır. Olmazsa... Cesaretle kendini tanıt, kendin olmaktan daha güçlü bir hareket yok! 🌟 Kolay gelsin ❤️