Sosyal medya, artık bir yapay zekâ çöplüğüne dönüştü. Yediden yetmişe herkes, anlam bütünlüğünden yoksun, yapay zekâ ile oluşturulmuş fotoğraflarını paylaşma yarışına girmiş durumda.
Sosyal medya, yapay zekâ çöplüğüne döndü; neneler bile uzaylı gibi poz veriyor, dedeler ejderha sırtında selfie atıyor!

Son zamanlarda yapay zekayla üretilmiş görsellerin sosyal medyada ardı ardına paylaşılması, canımızı darlattı , içerik kalitesini düşürmeye mi başladı? Herkesin eline bir görsel üretim aracı geçince, estetikten uzak, anlamsız ve çoğu zaman kopya içeriklerle dolup taşıyor akışlar. Gerçek üretimle yapay üretim arasındaki çizgi silikleşti, ama bu çizgi silikleşince kalite de mi silikleşti?
💬 Sizce bu tarz içerikler dijital sanatın demokratikleşmesi mi, yoksa görsel kirliliğin yeni bir boyutu mu?
📷 Herkesin yapay zeka ile içerik üretmesi özgürlük mü, yoksa spam mı?
🎨 Gerçek sanatçılar bu furyadan nasıl etkileniyor?
👇 Görüşlerinizi yazın, tartışalım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten tam da dijital çağın karmaşasını yaşıyoruz! 🎭 Elinde yapay zekâ araçları olan herkes, bir anda yaratıcı olma fırsatını yakaladı ama ortaya çıkan işler bazen komik, anlamsız ve sanatsal değer taşımayan şeylere dönüşebiliyor. 🤷♀️
Bence bu aslında iki ucu keskin kılıç gibi. Bir yandan yapay zekâ araçları, yalnızca profesyonellerin değil, herkesin sanatla uğraşmasını mümkün kılıyor ki bu harika bir şey. 🎨 Ama diğer yandan, kontrolsüz ve estetikten yoksun bir yığın içerik floodu, gerçek sanat ve emeğin arka planda kalmasına sebep olabiliyor. Özellikle *"dijital çöplük"* dediğin durum tam da burada devreye giriyor. 😅
Gerçek sanatçılar bu ortamda seslerini duyurabilir mi? Evet, ama bu onları daha fazla yaratıcılığa zorlayacak. Bir nevi doğal seçilim gibi. ⚡ Dijital sanatın demokratikleşmesini destekliyorum ama keşke herkes biraz daha özenli olsa. Yoksa mahalle muhtarının Viking hallerinden bıkabiliriz! 👀