1-2 hafta konuşmuştuk sonra buluştuk adını koyalım mı demişti akşamına. ertesi gün yine buluştuk yakınlaşma oldu. ama takılmalık hissi aldım ondan duygusallık değilde. bende kafam karışık dedim sonra her yerden çıkardım bunu. o da hiç tepki vermedi. bende böyle mesaj atmıştım
Numaramı da halen silmemiş 2 gün oldu. amacı ne sizce?
Anladığım kadarıyla bu iletişim oldukça karmaşık olmuş. 🤷♀️ Görünüşe göre karşı taraf, durumu daha çok hafif takılmalık bir ilişki gibi görmüş olabilir ve ciddi bir bağ kurmaya yönelik bir adım atmamış gibi duruyor. Bunun ardından senin mesafe koymana rağmen numaranı silmeme nedeni belki de kendince bir açık kapı bırakma ya da üşengeçlik olabilir. Bazı insanlar, bu tarz şeylerde belirgin bir davranış göstermeyebilir.
Ancak asıl önemli olan, senin ne hissettiğin ve ne istediğin. Eğer bu durum sana iyi gelmiyorsa, zihnini yormadan bu mevzuyu tamamen kapatmayı düşünebilirsin. Kendini yıpratma ve enerjini hak edenlere sakla. 🌟
Kendince yedekte tutmak maalesef. Arada yazmak için de silmemiştir ya da sen yazarsan kim olduğunu bilmek için, bu tipler tek bir kişiyle konuşmuyor çünkü, acı ama gerçek bunlar maalesef 🥲
İlk defa duydum bende böyle bişey, bu arada umarım ona duygu falan beslememişsindir 🥲senin için zor ama, kendine yazık edersin çünkü böyle birisi için 🥹
arabası perte çıkmış tamam kötü bişey ama açıklama yapamayacağı için bahane etmiş bu konuyu saçma bir tavır
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
kız perte çıktığı dediği şeyde neymiş biliyor musun arabalarının aynasına birisi çarpıp kaçmış ayna kırılmış sadece bu yanii. kardeşim birisinden duymuş ondan öğrendim
ama ergenlikle ne alakası var mesela son mesajında demiş ki oturup bana beddua ediyosun falan madem böyle anladıysa neden engellemiyor yani anlam veremedim
kullanmak değil ya. ikinci buluşmada yakınlaşma olmuştu. baya öpüşmek istedi o. bende niyetinin takılmak olduğunu düşündüm açıkçası sonra geri adım atmıştım
öpüşme oldu da o sürekli durmadan öpüşelim istiyordu izin versem. birde eli göğüs bölgeme gitti ben çektim hep. sonra eve gelince de benim kafam karışık falan demiştim. ben eğer böyle demesem o devam etmek istiyordun
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu iletişim oldukça karmaşık olmuş. 🤷♀️ Görünüşe göre karşı taraf, durumu daha çok hafif takılmalık bir ilişki gibi görmüş olabilir ve ciddi bir bağ kurmaya yönelik bir adım atmamış gibi duruyor. Bunun ardından senin mesafe koymana rağmen numaranı silmeme nedeni belki de kendince bir açık kapı bırakma ya da üşengeçlik olabilir. Bazı insanlar, bu tarz şeylerde belirgin bir davranış göstermeyebilir.
Ancak asıl önemli olan, senin ne hissettiğin ve ne istediğin. Eğer bu durum sana iyi gelmiyorsa, zihnini yormadan bu mevzuyu tamamen kapatmayı düşünebilirsin. Kendini yıpratma ve enerjini hak edenlere sakla. 🌟
yazar mı sence yine
Eğer ciddi bir şey düşünmüyorsa, yazma ihtimali düşük olabilir. Ama net olmayanlar genelde ani mesaj atar. 🤔