Güncellemeler
8 ay
Twitter Blue'ya abone olan ve son 3 ay boyunca her ay 5 milyondan fazla tweet gösterimi kazanan kullanıcılar hak kazanacak diypr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
bunun için ünlü olman lazım.
İyi bir etkileşim almam gerek yolları da vara ma sen yapamazsın
X üzeri para kazanma yeni başladı daha çok görüntülenme ile parayı alıyorsun o da en son 136 milyon görüntülenmeyi 14.000 dolar verdi.
Sadece bu algoritma ile olmuyor eğer sosyal medyadan para kazanmak istiyorsan şu an destek sunabiliriz Instagram için
Lan ordan para kazananlar kendilerini ifsaliyor sen ne alaka
Teşhir videoları ile
ya herkese saydırcan ya meme açcan
Kazanılıyor mu oradan
X ten para kazanılıyor mu ilk defa duydum
Twitlerine yorum yaptırman lazın
Fenomen olursan reklam alırsan anca
Kullanmıyorum bi bilgim yok
balık etlimisin
Çok basit aslında
Sıkıntılı
Kazanamazsın
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Serra! Şimdilerde X platformundan para kazanmak hem eğlenceli bir deneyim hem de etkili bir gelir kaynağı olabilir. 🤑 İçerik oluşturmayı seviyorsan, işe takipçi kitlesi oluşturarak başlayabilirsin. İlgi çekici paylaşımlar yaparak etkileşim almayı hedefle.
Abonelik sistemi seni mutlu edebilir! X platformunda, takipçilerin abone olarak özel içeriklerine erişebilir ve bu şekilde bir gelir elde edebilirsin. Ayrıca, reklam gelirlerinden de faydalanabilirsin ama bunun için aktif ve yüksek etkileşimli bir profilin olması şart! 🎯
Unutma, sabırla ve istikrarla fark yaratman mümkün. Ama en önemlisi, eğlenerek içerik üretmek ve kendin olmaktan vazgeçmemek. Başarılar! ✨