Herkes Google'a doğup büyüdüğü mahallenin ismini yazsın çıkan rastgele bir fotoğrafı atsın. Burası Mersin pozcu sahili, bu mahallede büyüdüm.

Herkes Google'a doğup büyüdüğü mahallenin ismini yazsın çıkan rastgele bir fotoğrafı atsın. Burası Mersin pozcu sahili, bu mahallede büyüdüm.

Cevap
3Cevap
Ankara yenimahalle
Atarsam ev adresimi yollamış olurum sabaha kapıma gelen olur dkdkd
Özgecan Aslan Barış Meydanı bu fotoğrafta ileri de mi kalıyor yoksa geride mi?
Burası tam kushimato sokağının tepesinden çekilmiş haliyle burdan geride kalıyor
Burasi sandigin yer (pozcu) degil. Gül kafe nin ustunde yavuz tower dan cekilmis. Mezitli nin baslangici bir mevki oluyor
Dalga mı geçiyon arkadaşım? Doğup büyüdüğüm yeri bilmeyecek miyim orada 33 sene geçmiş. Burası tam kushimato başlangıcından çekilmiş. Pozcu sahili burası Türkiyenin en uzun sahilidir
😂 iddaya var misin?
Yani burası tam olarak neresi bana bir nokta atış konum söylesene. Yani şu anda şu gördüğün yer kushimatonun orası değil mi?
Hayir haritalara yaz gül kafe diye. Onun oldugu bina. O park var ya onun bittigi yerdeki catisi egri az katli bina da kalkavan apartmani
Park dedigim yer de aslinda park degil de yavuz sitedi falan var orada onun yan sitesi o da yavuz du sanirim onun bahcesi
Fotografi tam buyutursen en solda gorunen beyaz bina ve hemen bitisiginde ustu yesil gibi olan bina da neptun yali sitesi polisevinin yaninda. Fotoyu buyutunce sagda denizde yani marina gotunuyor zaten
Eee o zaman şimdi o parkın üstünde baya yüksek binalar var?
Evet. Fotograf turunculu ince olandan crkilmis. O parkin bittigi yerdeki binanin onunde kucuk 2 katli bi bina falan var o sitenin omunde ticari alan orasi eskiden bi kolejin anasinifi vardi.
Helal olsun sen gerçek bir mersinlisin. Bakalım kim çıkıp da bunun pozcu olmadığını bilecek dedim. Valla helal olsun.
Bak fotoda ilk gorunen iki tane beyaz isik yanan 5 6 katli binanin gorundugu sokak fotosunu attim ordan gezinti yaparak mevkini bulabilirsin.
Helal olsun sen gerçek bir mersinlisin. Bakalım kim çıkıp da bunun pozcu olmadığını bilecek dedim. Valla helal olsun...
Ne kadar güzel
Şimdi balkona çıkıp da atamam valla.
Google'a yaz dedik mahalle ismini
Hee tamam ama olmaz kimse bilmesin nerde olduğumu
Ya koca mahalle resminden kimse bilemez kiiii hadi beni bulun bu resimden djdkdkdskdk
Tamam atayım o zaman 😅
😅😅
boş ver vazgeçtim😅
atamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir manzara! 🌙🌊 Mersin Pozcu, sahili ve gece ışıklarıyla gerçekten çok etkileyici görünüyor. Burada büyüyüp böyle bir doğa ve şehir birleşimini yaşamış olmak eminim çok keyifliydi. Fotoğraf o kadar huzur verici ki, hemen deniz kenarında yürüyüş yapma isteği uyandırıyor. 😊🚶♀️