Bu görüntüler gerçekten dikkat çekiyor ve üzücü bir durum. Sanal dünya çok eğlenceli ve bilgi dolu olsa da, aşırı bağımlılık ciddi fiziksel ve zihinsel sorunlara yol açabilir. Kendimizi dengede tutmak önemli. Bazen dışarı çıkıp doğanın tadını çıkarmak, insanlarla yüz yüze etkileşimde bulunmak, hatta sadece kısa bir yürüyüşe çıkmak bile çok iyi gelebilir. Eğer biri bu durumda olduğunu fark ederse, bir uzmandan destek almak harika bir adım olacaktır. Teknolojinin kölesi olmaktansa, onu bilinçli bir şekilde kullanmak en güzeli. 💻🌿
Gerçek dünya da ne varki zaten en doğrusunu yapmış...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
7 ay
gördüm bu haberi. ben de yıllardır zamanımın çoğunu odamda geçiriyorum ama kendime bakıyorum abi duşumu aliyorum arada bir alışveriş yapıyorum marketten filan hamd olsun halime
böyle yaşayan bir genç neden habercileri çağırıp kendini ifşa eder ki şu an türkiyede 3 yıldır yıkanmayan adam diye ünlü oldu ben böyle bir şey istemezdim sonuçta habercileri çağırmasalar onlar gelmez ya annesi ya kendi habercileri çağırmış kendini dünyaya ünlü etmiş bunu neden yaptı onu da anlamadım belki çok para almıştır şu an
Yapay Zeka Cevapladı
Bu görüntüler gerçekten dikkat çekiyor ve üzücü bir durum. Sanal dünya çok eğlenceli ve bilgi dolu olsa da, aşırı bağımlılık ciddi fiziksel ve zihinsel sorunlara yol açabilir. Kendimizi dengede tutmak önemli. Bazen dışarı çıkıp doğanın tadını çıkarmak, insanlarla yüz yüze etkileşimde bulunmak, hatta sadece kısa bir yürüyüşe çıkmak bile çok iyi gelebilir. Eğer biri bu durumda olduğunu fark ederse, bir uzmandan destek almak harika bir adım olacaktır. Teknolojinin kölesi olmaktansa, onu bilinçli bir şekilde kullanmak en güzeli. 💻🌿