Arkadas olarak mi goruyor?

benim 9-10'da aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım vardı koridorda gördüğümüzde falan selamlaşıyorduk privimde falan da bayafir var simdi 12. sınıfız
neyse geçenlerde erkek bir ortak arkadaşımızla ben snaplesiypdum O da bunu gördü beni snap'ten eklemiş ekledim git bak falan dedi ben de ekledim onu ondan sonra ben ciddiye almadım çünkü cok Snap kullanan biri değilim ama her gün her teneffüs serimiz gidiyor snape bak falan dediği için ben de artık ciddiye almaya başladım giriyorum çıkıyorum falan
bir gün çıkışta onunla karşılaştık yine diğer kız arkadaşlarım ona dedi ki arkadaşımızi iyice Snap kızı yaptin falan O da gurur duyuyorum dedi neyse gördüğü her arkadaşımla selam gönderiyor bana sabahları sınıfa gelip günaydın diyor gidiyor tenefüslerde geliyor kalemliğimden kalem alıyor Bir sonraki teneffüs o kalemi bırakıyor başka kalem alıyor gidiyor falan yani bu da benim hoşuma gitmeye basladi bazen tamamen arkadas olarak gordugunu dusunuyprum bazen de ilgisini yanlis anliyorum sizce de normal mi bu yani okula gitmediğim gun bana 3 4 defa arkadaslarimla selam gonderdi benim de hosuma gidiyor bu durum ne yapicam bilmiyorum
Arkadas olarak mi goruyor?