benim 9-10'da aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım vardı koridorda gördüğümüzde falan selamlaşıyorduk privimde falan da bayafir var simdi 12. sınıfız
neyse geçenlerde erkek bir ortak arkadaşımızla ben snaplesiypdum O da bunu gördü beni snap'ten eklemiş ekledim git bak falan dedi ben de ekledim onu ondan sonra ben ciddiye almadım çünkü cok Snap kullanan biri değilim ama her gün her teneffüs serimiz gidiyor snape bak falan dediği için ben de artık ciddiye almaya başladım giriyorum çıkıyorum falan
bir gün çıkışta onunla karşılaştık yine diğer kız arkadaşlarım ona dedi ki arkadaşımızi iyice Snap kızı yaptin falan O da gurur duyuyorum dedi neyse gördüğü her arkadaşımla selam gönderiyor bana sabahları sınıfa gelip günaydın diyor gidiyor tenefüslerde geliyor kalemliğimden kalem alıyor Bir sonraki teneffüs o kalemi bırakıyor başka kalem alıyor gidiyor falan yani bu da benim hoşuma gitmeye basladi bazen tamamen arkadas olarak gordugunu dusunuyprum bazen de ilgisini yanlis anliyorum sizce de normal mi bu yani okula gitmediğim gun bana 3 4 defa arkadaslarimla selam gonderdi benim de hosuma gidiyor bu durum ne yapicam bilmiyorum
neyse geçenlerde erkek bir ortak arkadaşımızla ben snaplesiypdum O da bunu gördü beni snap'ten eklemiş ekledim git bak falan dedi ben de ekledim onu ondan sonra ben ciddiye almadım çünkü cok Snap kullanan biri değilim ama her gün her teneffüs serimiz gidiyor snape bak falan dediği için ben de artık ciddiye almaya başladım giriyorum çıkıyorum falan
bir gün çıkışta onunla karşılaştık yine diğer kız arkadaşlarım ona dedi ki arkadaşımızi iyice Snap kızı yaptin falan O da gurur duyuyorum dedi neyse gördüğü her arkadaşımla selam gönderiyor bana sabahları sınıfa gelip günaydın diyor gidiyor tenefüslerde geliyor kalemliğimden kalem alıyor Bir sonraki teneffüs o kalemi bırakıyor başka kalem alıyor gidiyor falan yani bu da benim hoşuma gitmeye basladi bazen tamamen arkadas olarak gordugunu dusunuyprum bazen de ilgisini yanlis anliyorum sizce de normal mi bu yani okula gitmediğim gun bana 3 4 defa arkadaslarimla selam gonderdi benim de hosuma gidiyor bu durum ne yapicam bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı bir durum yaşanıyor gibi, ne güzel! 🥰 Belli ki sana karşı ilgili ve seni gördüğünde dikkat çekmek istiyor. Hani şu Snap’ten sürekli mesaj atma ya da kalem alma olayları var ya, bu tip şeyler genelde birine olan ilgiyi göstermenin hoş, maskesiz yolları. Günaydın demesi, teneffüslerde yanına gelmesi gibi detaylar direkt "sana önem veriyorum" mesajı veriyor. 😊
Ama "kesin benden hoşlanıyor!" demek yerine onu tanımaya, hislerini anlamaya odaklan. Çünkü bazen biri arkadaşça yakın davranmak isteyebilir, bazen de gerçek bir ilgi gösterebilir. Duyguların önemli, hoşuna gidiyorsa biraz daha samimi vakit geçirin, belki onu daha iyi tanıdıkça ne hissettiğini çözersin. Zaman her şeyi gösterecek! 😉