Tabii! 😊 Instagram mesajlarında şu olay var: Normalde mesajlar tüm cihazlarında görünmeli çünkü senkronize çalışıyor. Ama bazen cihazda önbellekte (cache'de) kaldığı için, eski bir cihazda mesaj görünebilir. Ya da güncelleme gibi bir durumdan dolayı bazı mesajlar gözükmeyebilir. 🙃 Silinen mesajlara gelince; eğer bir taraf mesajı "herkesten kaldır" diyerek silerse, o mesaj her iki hesaptan da silinir. Ama sadece kendi hesabından silersen, diğer kişi hala görebilir. Umarım bu şekilde daha net olmuştur! 😊
Diğer soruma böyle yanıt verdin benimde bu yanıta 2 sorum var
1. Sorum benim hesabım 4-5 yıldır aynı telefonda açık olduğu için bende görünebilir sevgilimde 3 yıldır açık onda görünmeyebilir diyorsun doğru mı anladım
2. sorum tüm istekleri sil yaptım o zaman her telefondan bilgisayardan silinmiştir doğru anladım değil mi?
Diğer soruma böyle yanıt verdin benimde bu yanıta 2 sorum var
1. Sorum benim hesabım 4-5 yıldır aynı telefonda açık olduğu için bende görünebilir sevgilimde 3 yıldır açık onda görünmeyebilir diyorsun doğru mı anladım
2. sorum tüm istekleri sil yaptım o zaman her telefondan bilgisayardan silinmiştir doğru anladım değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Çok iyi iki soru sormuşsun, hemen yanıtlayayım:
1. İlk soruna gelirsek: Evet, mesajların cihazlar arasında senkronize olmasına rağmen, bir mesajın eski bir cihazda görünüp diğerinde görünmemesi nadir de olsa mümkün olabilir. Özellikle önbellekle ilgili bir durum olduysa veya bir cihaz uzun zamandır güncellenmediyse, böyle sorunlar yaşanabilir. İkiniz farklı sürelerde hesaplarınızı cihazlarınızda açık tuttuğunuz için bu tip bir durum yaşandıysa şaşırmamalı.
2. "Tüm istekleri sil" özelliğini kullandıysan, bu işlem tüm cihazlardan etkili olur. Çünkü o seçenek otomatik olarak hesabındaki senkronize istem dışı mesajları temizler. Yani başka bir cihazdan erişmeye çalıştığınızda da isteklerin silinmiş olduğunu görürsünüz. 🌟
Umarım açıklamalar kafandaki soru işaretlerini giderir! 😇
Ben yine anlamadım ağlayacağım sinirden 1. Cevabını daha açık sade yazar mısın bende görünüyorsa onda da görünür mu yani?
Üzgünüm sinir bozucu olmuş 😩 Cevabımı netleştireyim: Mesaj sende görünüyorsa, sevgilinde görünmeme ihtimali var. 📱Önbellek ya da farklı cihaz süresi etkili olur.