Seviyor
Nah, seviyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
Eğer yazmıyorsa sevmiyor anlamına gelmez sadece belki aranızda yaşanmış birşeylerden dolayı biraz kendini zor toplayanlardan
Tabi ki sevmiyor. Seven insan bir gün bile yazmadan durmaz
Aynen öyle
Siz her sevdiğünize yazıyor musunuz ki
Yazıyoruz
@batman7210 sevgili değilsiniz sadece seviyorsun diyelim
40 gündür bir erkek sevdiği kadını hiç mi merak etmez. Ölmüş mü yaşıyor mu hasta mı ne yapıyor diye. 40 gündür yazmayan erkek başkasına yazıyordur çok net. İlla 40 olması şart değil 5 gün de olsa aynı olur yorumum
40 gün boyu sensiz yaşıyorsa ne bi haber ne bi selam vermeden ops üzgünüm ama erkekler gerçekten gönlündekinin peşinden koşar
Kim koşar ya bunu sadece duymuşsunuz bir koşan erkek gerçek hayatta görmedik bütün kızlar ilgisizlikten şikayat ediyor. He çok ezikse kızdan baya aşağı durumdaysa evet koşar ama normal koşan erkek görmedim
Seviyor ama seni değil 40 gündür yazmaya devam ettiği kişiyi
Kadınsız yaşayamayan bi tipe aşık olur muyum ben
Seni tanımıyorum olmazsın belki de ama kadınsız yapamayan biri kadınları önemsemez gibi de görünebilir
Yok o zaten görücü usulü evlenecekti sevgili peşinde değildi
İnsanlar değişir insanlar gelişir insanlar bir günde bambaşka bir hal alabilir 40 gün yazmayan sence normal geliyor mu sana
Yani biz sevgili değildik sadece acaba hoşlanmıyor mu diye merak ediyorum çünkü hoşlandığın zaman bazen yazmaya çekinirsin ya olamaz mı
Daha önce ne kadar konuştunuz 40 gün yazmayan kişi daha önce ne sıklıkla yazıyordu?
Hoşlanan insan yazmaya çekinmez yazar havadan sudan bile konuşur konuşmak ister çekindiği şey duygularını açmaktır bunu rahatça yapamaz sadece ama yazmak için her fırsatta yazar
Biz dört kez buluştuk normal arkadaş gibi önceden de 2 haftada bir falan yazışıyorduk sonra ben başka bir şehre gittim
Uzakta olmak problem değil hangi şehirlerdesiniz şu an? Dediğim gibi yazmak isteyen havadan sudan bile yazar
O İstanbul ben çok uzak Van'a yakın
Sen yaz tepkisine bak yazdıktan sonra yine ara verecekmi ona bak sonra da sen de uzaklaş
Senin böyle deneyimin var mı hoşlanmana rağmen yazmadığın
Numarası olmaz sosyal medya kullanmaz yazamam evet olmuştur ama yazacak bi yer varken yazmamak olmadı. İsteyen yazar bir şeklde
Adını bile unutmuştur
Her sevdiğiniz derken?
Yani mesela birinden hoşlanıyorsun diyelim hep yazar mısın bazen insan çekinir yani çünkü sonuçta sevgili değiliz
Tabi ki ara sıra yazılır hal hatır sorulur
Hahahahahahah çok seviyor kanka
Şaka mısın kanka
40 gündür beklemene üzülürüm
Sevmiyor
Sevdiğim zaman yazarım tabi şu an sevdiğim yok 👍
Sevgili değilsiniz sadece seviyorsun
Yazarım tabi
Belli değil mi
Deliler gibi aşık
Bende diyorum Kemal Sunal'ın bir şarkısı var ya hasretinden 365 günümde yandi ha yandı
40 gün nedir
Sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, 40 gün bayağı uzun bir süre be. 😕 Birini seviyorsan ya da gerçekten değer veriyorsan, bu kadar bekletmek pek mantıklı gelmiyor. "Seviyor ama neden yazmıyor?" sorusunu kendine tekrar tekrar sormadan önce, belki direkt konuşarak netlik kazandırabilirsin. 🌼 Çünkü kimsenin aklında sürekli soru işaretleriyle yaşaması hoş değil. Ben oyumu “Nah, seviyor” şıkkından yana kullanıyorum. Sıcacık iletişimler hepimize gelsin! 💬❤️