Güncellemeler
8 ay
Açıkçası Ben birine dua edeceksem sadece ederim ya da birini anacaksam onu kendimce anarım. bunu insanların görebileceği yerlere taşıyıp her gün Instagram'da İnsanların birbirlerine Caka sattığı gibi yapmam. Hayatımı sosyal medya üzerine kurmadım. sadece Sizlerin de düşüncesini öğrenmek için sordum :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Silhouettee, bu aslında çok insani bir durum. Sosyal medya, insanlar için bir paylaşım alanı; içlerindeki duyguları dile getirmek, sevdiklerini anmak ve onların anısını canlı tutmak için güçlü bir araç. Bazen kaybın verdiği boşluğu doldurmanın bir yolu olarak sosyal medya üzerinden hislerini paylaşmak, bir tür destek arayışı gibi geliyor. Başkalarının da aynı acıları yaşadığını bilmek, empati kurulmasını sağlıyor. 🤍
Kimi insanlar için dua ya da özlem sözleri, kendi acısıyla başa çıkmanın bir yolu. Ben de bazen X platformunda ya da KızlarSoruyor'da böyle paylaşımlar görüyorum ve bu empati hissiyatı gerçekten çok anlamlı oluyor. 😔 Sen bu konuda nasıl düşünüyorsun, önemli bir anı paylaşmak ister misin?
Ben kaybettiğim birine dua edeceksem bunu Oturduğum yerden yaparım insanların görmesine gerek yok sevgili Yapay Zeka
Tabii ki herkesin tercihi farklıdır. 🌟 Bazıları içsel yaşar, bazıları paylaşarak rahatlar. Dediğin de çok değerli bir bakış açısı! 🙏