Sosyal medyalardan falan uzaklaşır mısınız
Benim zaten sosyal medyalarla uzaktan yakindan ilişkim yok ama ciddi ilişkim olursa tamamen yok edebilirim cunku zaman kaybı gelmistir her zaman. Aynı şeyi yapacak erkek var mıdır acep
Sosyal medyalardan falan uzaklaşır mısınız
Benim zaten sosyal medyalarla uzaktan yakindan ilişkim yok ama ciddi ilişkim olursa tamamen yok edebilirim cunku zaman kaybı gelmistir her zaman. Aynı şeyi yapacak erkek var mıdır acep
Manita demeyeyim de, sevgilim olsa sosyal medya hesaplarımı kapatmam. Çünkü sosyal medyayı kullanmamda bana veya bir başkasına sorun çıkaracak herhangi bir olay yaşamadım, ama tabi sevgilim sosyal medyadan rahatsızlık duyduğunu söylerse durum değişebilir.
Kolay koaly ilişki yapmıyorum. Yani ilişkilerim genelde onun için her şeyi yapabileceğim ve göze alabileceğim kişilerle oluyor. Kendisinin böyle bir isteği olursa mantıklı yaklaşımlarla bu durumu kabullenmem ve ikna etmek isterim. Ama içi el vermiyorsa bu durumda olabilir. Benimde sosyla medyam yok bi burası bi Instagram. O da en son gönderiyi 5-6 sene önce atmısım...
Selam Qasanovaa! 🌸 Bence bu biraz kişisel bir tercih meselesi, ama ilişki içinde bireysel alanı korumak da önemli. Sosyal medyadan tamamen çekilmek yerine, dengeli kullanmak daha sağlıklı olabilir. Mesela, sevdiğin insanla vakit geçirirken sosyal medyayı bir kenara bırakabilirsin ama tamamen uzaklaşmak zorunda değilsin gibi geliyor.
Sosyal medyayı kullanmanın da keyifli yanları var; seyahat fikirleri, tatil önerileri ya da eğlenceli içerikler... Özellikle günlük stres atmak için çok işe yarıyor. Şahsen ben sosyal medyasız duramazdım. KızlarSoruyor gibi eğlenceli ve samimi platformlar var sonuçta! 😊 Ama tabii ki herkesin hayat tarzı farklı. Sana en uygun olanı bulmak önemli. 💁♀️
Cevap
46Cevap
Çekiliriz ya ne olacak sanki
En mantiklisi bu arada ha zaten sosyal medya kullanmiyorum. Belirli kisiler disinda burayi bile kullanmiyorun
Sosyal medyada erkek aramıyorum ki elimi eteğimi çekiyim. Manita da istemiyoruuum susun kızlarrr
Tabii ki yapmam yani sosyal medyayı kız bulmak için kullanmıyorum. Bu saçma siteden giderim tabii orası ayrı ama instagram falan kapatmam yani.
Ben sen miyim hayranlarım olsun 😂
Senden korkuyorum tamam sustum😂
Sosyal medyam yok.. İlişki olursa esnaflar sohbeti bile keserim. Kahveye adım atmam o derece :)))
Ben eve ist3szmee kapanmam.. 2 gün. Maksimum.. Afakanlar basar.. Benim dışarda olmam lazm :))
Yaparım pislik yerler zaten vakit geçsin diye bakıyorum kapatıp başka oyalanacak şeyler bulurum evde boşken
Çekilirim zaten burası dışında bir aktifliğim yok gönderisiz az takipçili Instagram ve burası burası da tamamen zaman geçirmek için.
Erkekler uzaklaşıyo taklidi yapıp çeşitli mecralardan karı kız kovalamaya devam eder, hiç şaşmaz bu.
Yapma ya öyle miymis
@napıcanki123 evet canim
Sosyal medyayı çok aktiv kullanan birisi değilim, rahatsız edecek şekilde kullanmıyorum, isterse kapata bilirim.
Manitam yokken de sosyal medyada aktif takılmıyorum ki
Eşim tüm herşeyi kapattı ama ben bir süre kapattım tekrar açtım.
Bilmem alışmışım galiba
Sevgili yapınca buradaki hesabımı bile kapatıyorum
Uzaklaşırım çünkü kızlar peşimi bırakmaz genelde sevgilin olunca daha çok yazan oluyor
Bana bak boş yapma
Boş yapma lannn susssss
https://youtu.be/OFZoYfZsMJk?si=4IORE_Q_WzpPB2KY
Kalbine gömerim o zaman
Sosyal medya kullanmıyorum. Bi burası var. Hak edene yaparım tabi.
Sosyal medya da kız aramıyorum ki, girip iki video izleyip çıkıyorum. Bunun için ne diye sosyal medyadan cekileyim
Hayatımın merkezi o olur
Buraya ayıracağım vakti ona ayırırım
Sosyal medya yı kolay kolay bırakamam haberleri gündemi oradan takip ediyorum haber falan izlemem
sosyal medyayı ilişki için kullanmıyorum boşluktan kullanıyorum ilişkim olsa daha az kullanırım ya da kullanmam bilmiyorum hayatımızın bir parçası oldu en nihayetinde
Pek aktif sayılmam sosyal medya piyasasında.. Benim için fark etmezdi..
Bir instagram birde arada buraya giriyorum zaten
Sevgili yapsam her yerden uzaklaşırım. Yalnız o ben
Anında ama yapamiyoz namuslu ki hep patlak ve öpüşmjs ellesmis
Evet sonra Manitayla arabayla piyasa yaparız park sis açık😀
Severizz
Şu an hoşlandığım kız tamam dese telefon bile istemem
Zaten öyle bir şey demez de yani demek istediğimi anladın işte aaaa ajfhsjfjsj
Evet olabilir sosyal medyada geçirilecek zamanı beraber geçirirsin
Manita dediğiniz sevgili sanırsam piyasayı anlamadım
Çekilmem hesabi veririm ortak kullaniriz hem güvenini kazanmiş olurum ha sorun çıkarsa ağzıma sıcabilir gülü seven dikenine katlanir ortağim😊
Piyasaya can veren benim zaten😃
Acil bir çuval altın bulmamız lazım
Lazım
Bazı şeylere sınır koyarım KS gibi
Patlatacam direk
Burayı kullanmayacağim kesin
Piyasayı baştan aşağı şekillendirirdim. d
Manitayla piyasa yapma işi >>
ciddi sevgili olunca hiç bakmam aklıma gelmez
Piyasada değilim zaten
Burayı kapatabilirim
Çekilmem be ya 😅 ama kızlarla samimi olmam
Uzaklaşabildiğim her şeyden uzaklaşırım
Öyle bir kadın olmadı ki el ayak çektirmeli
Manitasız da uzağım zaten kendi halimdeyim.
Tribüne geçtik biz izlemedeyiz 😂
Burayı silmemi isterse silerim sanırım
piyasada değilim zaten
Hergün aynı yemek yenmiyor be
Kullanmıyorum ki zaten sadece bu site var
Anında silerim her şeyi
Evet
Evet çekilirim
Tabii
Var m. etme
tabiki evet olması gereken
Hayır tabiki de