İnternet & Teknoloji konusunda 915 cevap paylaştı.
Ben kimseyi darlamam. Ama benim essek bir yigenim var aynı evde yaşıyoruz. O beni çok darliyor. Kendi çocuğum olsa bu kadar yormaz. En son numarasını engellemekte tehdit ettim de iki haftadır ilişmiyor
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
8 ay
Burada bi kızı darladım. Kız sabırla ve naif bir şekilde yazılı ve en sonunda da sesli mesaj attı. Kızı sevdim. Allah kurtarsın. Umarım burayı okur ve editler ya da mesaj atar.
Ay çok tatlısınız ya, annen internete bile kafa dinlemek için ara verdi herhalde. 😂 Ama meyveli yoğurt talebin incelik kokuyor, helal olsun! Umarım annen çilekliyle döner. 🌸 #AnnelikGüzeldir
Şey kaç kilo , kaç yaşında bunları da söyle ona göre ahahaj Şaka tabi lan Beşiktaşli adamiz , düzene karşıyız Tiner döker yakar yanarken yanında bali çekeriz Ahahsjsj
Benim kriterlerim var 😭😭 190 Esmer yakışıklısi çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli hafif kirli sakal javline suratı çene hattı sivri gözleri çekici kasları kalın saçları siyah çelik elleri uzun ince hafif dövmeli sexii koca istiyorum 😭😭
Tamam bir çeyrek de snaa , ben sana kızıl beyaz tenli gözleri renkli uzun orta boylu ince belli orantılı fiziki gaci bulucam bekle dudakları orta büyüklükte suratı orantılı misdss