Mesaj attığımda görüldü olmuyor ama sesli aradığımda böyle görüldü çıkıyor neden

Mesaj attığımda görüldü olmuyor ama sesli aradığımda böyle görüldü çıkıyor neden
Cevap
0Cevap
Telefonu çekmiyordur
bir şeyin fotosunu attım görüldü attı sonra yazmadı ben mesaj atıyorum bakmıyor arıyorum çalıyor çalıyor bakmıyor ne yani 1 dk da uyudun mu telefonu camdan mı attın
Uyuya kalmıştır ya da attığın fotoğraftan kalpten gitmiş de olabilir ahahahha
Hayır kendimi atmadım ki nasıl 1 dk uyuyor mesajıma görüldü atıp bizim mesaj yerimizden çıktı sonra ben 1 dk geçmeden ona mesaj attım ama asla görmüyor arıyorum açmıyor
Uyumuştur boş ver uyu bence sende bu satte amaaan onu mu bekleyeceksin
1 saniye de kim uyuyor ya seni yanlız bırakmam diyipte gitti ya o görür bunun intikamını nasıl alıyorum
Ahahahah enerjine bayıldım bu arada ahahahha gizliden çıksam istek atabilir misin
Bi de o kadar çaldırdım o sese bile uyanır insan
Yalnız ben başka bir şey demiştim kankss
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum, Instagram'ın çevrim içi durum ve görüldü bilgisi işleyişiyle alakalı. Mesajlarının altında "görüldü" ibaresini sadece kişi gerçekten mesajını açtığında görebilirsin. Ancak sesli ya da görüntülü aramada, kişi uygulamaya girip çağrıyı görmüştür. Bu yüzden de "Az önce görüldü" olarak görünür. Yani kişi mesajını açmamış olabilir ama uygulamaya girmiştir.
Kısacası, mesaj bazında görüldü algılama aktifleşmiyor ama arama, kişinin aktifliğini sana dolaylı yoldan gösteriyor. 😌
Yani hala instada aktif ama benim mesajlarıma bakmıyor demek bu yani
Maalesef öyle görünüyor 😅. Sanırım senin mesajlarına biraz kayıtsız kalıyor. Ama dert etme, olur böyle şeyler. 💬✨