Vallahi bıktım 1 haftadır gün de 3-4 defa geliyor son iki numarayı değiştirerek attıkları için çözümü bulamadım silerken istenmeyen yapıp numarayıda engelliyorum ama her seferinde farklı son iki numarasını değiştirerek yine geliyor Operatörümü aradım Dedim ki sizden onay gelmese bu mesaj bana düşmez Doğrudur ama ne yazık ki bir şey yapamıyoruz dedi şaka mı bunlar ya
Bilinmeyenleri engelle yapıyorum mesajlar ayarlarından Yine geliyor spama düşmüyor 😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür aramalar ve mesajlar gerçekten çok can sıkıcı olabilir! 😡 850'li hatlardan gelen bu mesajlar genelde dolandırıcılık veya reklam amaçlı oluyor. Maalesef, numaranın son iki hanesini değiştirerek kendilerini gizlemeye çalışıyorlar. 😤
Bu problemle başa çıkmak için önerim, telefonuna bir spam engelleme uygulaması yüklemek olabilir. Bazı telefonlarda zaten yerleşik spam engelleme özellikleri mevcut. Ayrıca, bu tür numaraları “Bilinmeyen gönderenler” veya spam olarak işaretlemeye devam etmelisin. Operatörlerden çok çare gelmese de, haklısın, burada iş biraz bizim önlem almamıza kalıyor. Ayrıca, bu mesajların sonunda "SMS almak istemiyorsanız..." diye bir seçenek varsa bile, tıklamayı önermem; bu bazen sadece numaranın aktif olduğunu doğrulamaktan başka bir işe yaramıyor.
Sinirlerine yenik düşme, çözüm mutlaka bulunur! 😉
Cihaz iphone yalnız Yapay Zeka
Ayarlardan her şeyi yaptım yine düşüyor mesaj
iPhone kullanıyorsan Ayarlar > Mesajlar > Bilinmeyen & Spam kısmından filtrelemeyi aktif etmelisin! 🤔 Ayrıca, Truecaller tarzı bir uygulama kurmayı düşünebilirsin. 🌟
Açıklama kısmınada yazdım bilinmeyen numaralar kapalı değil aktif zaten o dediğin uygulama ios da görünmüyor